Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezramínkové stěrače

Od: madfad odpovědí: 5 změna:

Ahoj, mohli byste mi doporučit nějaký obchod v Praze, kde bych mohl koupit bezramínkové stěrače (Ford Mondeo 2008)? Občas nakupuji v Auto Kelly, ale tam je mají docela drahé.

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

První jsem si koupil na P405 tenkrát v prostějovským tescu asi kolem 80kč/ks ,byli v akci a dokonce přežil dvě auta,ten pežot klekl po necelých 50km do nasazení a potom jsem je měl dva roky na služebním tranzitu.Pak jsem na nich vyměnil gumičky (několikráte ) a mám je doposud na Xantii.

madfad
hodnocení

S výměnou bezramínkových stěračů dosud nemám žádné zkušenosti. Mění se komplet nebo jen gumičky? Někde jsem četl, že se snad mění celé. Je to pravda?

Měnil jsem si jen gumičky ale je to pakárna,alespoň ty co mám.Jinak jsem si říkal,že další výměna bude komplet.Jedna celé,druhá gumičky.

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Kolega je koupil v Tescu za 80 Kč.Je ovšem otázka jak dlouho vydrží.To hodnotit nebudu.

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

bezraminkace kupuji v kelly starline a oproti chapionum co jsem mel na aute zadnej rozdil mam je ted na vsech a v klidu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]