Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
neví někdo, kolik může jet nějaká starší dodávka 10-15let stará, naložená na 50-70%, např tato
a nebo nějaký Transit, Jumper, Boxer... Nezajímá mě rychlost z TP, ale reálná maximálka takového auta na dálnici.
Děkuji za odpověďi.
ducatto 160 tranzit 2,5td 155 transporter 180 mereno na kilometrovnikach na R4 jinak novejsi po odblokovani omezovacu bez problemu jdou pres 180 pokud to neni nejslabsi a nejvetsi verze, a vetsinou plati cim vykonejsi tim mensi spotreba pri plnem aute
doplněno 13.03.12 12:43:jinak z tim casem strakonice praha rozdil jestli tomu clovek dupal nebo jel normalne je okolo 10 minut na 130 km
VŠEM VÁM DĚKUJI, a kolik si to při těch 90-100km/h vezme, řejněme nejaký Transit 59kW, r.v. 92 a jaký je rozdíl mezi
Ducato, Boxer, Transit a VW Transporter Long ( spotřeba).
Díky
S hyundiem 2,5diesel jsem jezdil za devítku, víc než 140 to nejelo, za to byla dobře pružná. Dodávky nejsou zpřevodovány do rychlosti ale do ideálního rozložení většího spektra využitelných otáček. Do deseti litrů se čověk bohatě vleze i s tranzitem, s boxerem jsem taky jezdil okolo desítky, i když spotřebu jsem neřešil.
Mám Ciroen Jumper 2.5, 12 let starý a i s plně naloženým jezdím po dálnici cca tak stovkou, když potřebuji předjet tak i 130. V podstatě jezdím mezi kamiony i když bych mohl být o něco rychlejší a předjíždím jen ty pomalé. Stabilní rychlost kolem 100 je optimální na spotřebu a všude se i dostanu za rozumnou dobu. Takto jedu klidně přes půl Evropy. Řekl bych, že i motoru to vyhovuje, podle jeho formy. I trvalá rychlost kolem 120 by byla vcelku reálná, párkrát jsem tak v časové tísni dlouhodbě jel. Nač ale platit nadměrnou spotřebou když nemusím, že ano?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.