Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, měl jsem uzavřené povinné ručení s Českou pojišťovnou. Vozidlo jsem řádně prodal, uzavřel písemnou kupní smlouvu. Tuto skutečnost jsem dle zákona písemně a doporučeně oznámil pojišťovně, která následně smlouvu zrušila. Od kupní smlouvy jsme později odstoupili a já měl svoje auto zpět. Uzavřel jsem tedy smlouvu novou, u levnější pojišťovny. Nyní po půl roce mi přišel z České pojišťovny dopis, že si ověřili, že v evidenci jsem stále majitelem vozidla a že tedy obnovují původní smlouvu, chtějí doplatit pojistné za celou dobu. Já mám nyní smlouvy dvě, dokonce jsem si to ověřoval i na ČKP, že zde mají obě smlouvy registrované. Je toto jejich jednání právně v pořádku? Mohou sami reaktivovat smlouvu, která byla řádně dle zákona vypovězena? Je mi jasné, že prodeji na jeden den se využívá pro odchod od drahé pojišťovny. Vím, že se to dělá i odevzdáním značek do depozita, třeba jen na hodinu a opětovné přihlášení - vzhledem k úspoře na pojistném, 100,- Kč za kolek je stále výhodné. Mají i v tomto případě právo si smlouvu sami obnovit? Také se v evidencích majitel nezmění. Co případy, když člověk řádně prodá své auto, nový majitel ho nepojistí a ani nepřepíše v evidencích. To asi po půl roce by smlouvu nereaktivovali, to by jim ČKP moc nepoděkovala, že je připravila o kšeft na vymáhání poplatku pro nepojištěné auto. Nebo, kdybych měl nějaké pojistné plnění, také by se asi do reaktivace nehrnuli. Tak mám spíš za to, že si selektivně vybírají smlouvy těch, co krátkodobými smlouvami využívají možnosti odejít od drahé pojišťovny. U mne šlo o odstoupení od smlouvy, ale i v případě výše, zakazuje mi něco prodat auto třeba na jeden den? nemám si udělat např. kupní smlouvu, že jsem si svoje auto druhý den koupil? Odstoupení od smlouvy nemám písemně,ale nebyl by problém to sepsat. Známý mi sdělil, že i jemu přišel stejný dopis od pojišťovny. Pojišťovna má určitě nějaké právní oddělení, pokud by svůj postup neměli nějak podložený...nebo je to jen nějaká právní klička, že kdo zaplatí, uzná jejich argumenty a ta reaktivace je tím oboustranně akceptovaná? Musím jim jejich tvrzení vyvracet? Jaké bych měl šance v případném soudním sporu? Děkuji za diskuzní příspěvky
1.) žádné kolky se na úřadech neplatí ani nekupují
2.) Proč neadresujete diotaz na pojišťovnu? Odpověděl jste si sám...Pokud se neouvete, pojišťovna mlůže asi cokoliv...
3.) odhlášení auta na nového provozovateel je povinností prodávajícího a to do 10 dnů od prodeje...
4.) Jaká právní klička? Smlouva zanikla podle zákopna, a že jste auto koupil zpět, je Vaše věc a věc kupujícího...Pokud máíte ve podloženo, je to v pořádku...Ke změně vlastníka dojde zaplacením předmětu a jeho řádným převzetím a předáním...bez ohlwedu na evidenční úkony...
5.) Bůhví jak to vlastně bylo a jaké smlouvy s jakým, obsahem máte...Chrlíte se sebe nadbytek slovní vaty, neuvádíte poddstatná fakta...sám se ptáte s sám si hned odpovídáte...
Napište si kupní a prodejní smlouvy jak vám vyhovují a šup ukázat na pojištovnu - at se naučí číst
je to jednoduchý-pojištovny chytají móresy ČKp-až na malý tech.detail,a sice že registr nemá žádnou právní váhu a není s to vymezit majetkoprávní vztahy...Jednoduše řečeno mezi 2 a více fyz.osobama vymezuje majetkoprávní vztahy jen a pouze kupní smlouva-ne zápis v registru...! Takže odpovězte pojištovně,at si její zaměstnanci laskavě nastudují platnou legislativu-jinak budete nucen věc medializovat(poté se i soudně bránit včetně nákladů svého práv.zastoupení)-jistě pojištovna nebude stát o takovou "reklamu"-když profituje především z množství klientů a objemu pojistek,a to plyne i z "dobrého jména",které by takovým svým postupem mohli lehce ztratit...
Ja se hlavne divim, ze se pojistovny snazi nas.rat co nejvic potencialnich zakazniku, me treba CP kdysi udelala nejaky drobnejsi podraz, ve srovnani s timto az zanedbatelny a nevahal jsem zrusit vsechny pojistky, co jsem tam mel (barak, nejake urazove, vsechna auta...) a meli kvuli par korunam tzv. po ptakach. A jinde jsem samozrejme i na lepsich cenach. Takhle si lakani zakazniku a konkurencni boj teda nepredstavuji.
Nám pro změnu také Česká pojišťovna ukončila povinné ručení dříve, než jsme je v doporučeném dopise žádali - ukončili ke dni doručení dopisu, ne až ke konci měsíce. Po půl roce nás kontaktovala ČKP, že chce zaplatit za nepokryté období. S Českou pojišťovnou není dohoda možná, o předčasném ukončení nás neinformovali, dopis o ukončení nám předali až poté, co jsme s nimi řešili dopis od ČKP (tedy po půl roce). Doporučuji všem najít si jinou pojišťovnu, sama jsem u nich všechny smlouvy zrušila a můžou si být jisti, že si u nich už žádnou novou neuzavřu!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.