Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zetor 7045,7745

Od: martin20 odpovědí: 5 změna:

Zdravím motoristy,nevíte kde bych sehnal schéma nebo popis obrázky řazení u těchto traktorů jak bejvají u řidiče?A kde je vypínací páčka na přední náhon a uzávěrky děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Stahuji dílenskou příručku,vydržte...:)

doplněno 12.03.12 23:04:

Tak jsem stáhnul dvěstěstránkovou příručku,kde je úplně vše detailně popsáno ale zrovna obrázek řazení ne a ne...:)Tady je...

uloz.to/...

martin20
hodnocení

jejda,tak to fakt díkec no já jsem to taky hledal ale to řazení nikde:(*cteni**nevi*Ale dík za snahu!

1jara*
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud jste to ještě nezjistil tak se řadí liché stupně dolů, sudé nahoru.Obrázky nemám.

lampazmesta
hodnocení

0x

zdravim predni nahon se vypina za levou nohou takova paka do L a je svisle,uzaverky jsou mezi nohami, savle se ovladaji v pravo vedle sedadla a rychlosti jsou :

zpatecka do leva a nahoru

1 do leva a dolu

2 nahoro

3 dolu

4 do prava a nahoru

5 do prava a dolu

uz jsem v tom hromadu let nesedel tak je to snad spravne... xD

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]