Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čelní sklo na dacii logan

Od: gorro® odpovědí: 18 změna:

Dobrý den,víte někdo kolik stojí čelní sklo na dacii logan 2006.Předem díky.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

pošlete emailový dotaz - adresu najdete na eshop.origo-autosklo.cz/... vyberte si nejbližší

pro představu ceny eshop.origo-autosklo.cz/...

nebo autobaterie-autodoplnky.c/...

nebo google: autosklo logan

hodnocení

0x

od 2200 a víš

doplněno 11.03.12 22:13:

oprava, našel jsem od 1949,-kč

hodnocení

0x

dyť to tu je drahé! *stop*

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

kupte si radsi drazsi pilkington nez polsky ziletky co prasnou sotva se na ne clovek blbe podiva

jimmyfloyd*

stejnak si to nebudete dělat sám, takže počítejte 3500 + práce takže bůra

a den auto fuč..

a co si myslíte,že by mu v servise namontovali? polské za cenu dražších :)

*smich*

doplněno 11.03.12 22:30:

jak den auto pryč? max 2-3 hodiny

za 2 hodiny máte sklo namontované a můžete jet, ale né do myčky!

jimmyfloyd*

na okně je značka

a každej není tupej

doplněno 11.03.12 22:32:

a ty tam budeš čekat 2 hodiny?

blackflamesiczi*

to asi tezko kdyz je na skle vyrobce a ten napis nesundaji, a jsou servisy co to delaji od vecera do rana jako ze vecer date a rano jedete , vymena neni dlouha ale musi to schnout alespon 5 hodin (3 hodinovym lepidlum neverim uz me 3x tekly a to jsem oken udelal opravdu hodne)

doplněno 11.03.12 22:34:

hodinove lepidlo jsem jeste nevidel a pochybuji ze bude fungovat hodinu na montaz hodinu schne a tak to ma neco vydrzet. A pokud nekdo tohle nabizi tak rychle pryc , jinak norma na auta z bagem je 6 hodin schnuti pro vsechna lepidla

jimmyfloyd*

v automobilce se na polygon ty auta dostanou až za 4 hodin po nalepení,

nechtěl jsem se hádat tady s panem chytrolínem ale ty jsi mě to tady povrdil

blackflamesiczi*

jenze v automobilce pracuji v jinych podminkach takze ty 4 hodiny jdou ale v servisu to proste jinak nejde a pokud nekdo nabizi okno za 2 hodiny tak je to hovado protoze dat nekomu auto z narusenou nosnou plochou (nevim jak to jinak nazvat ale lepena okna tvori vystuhu karoserie, to je jako jet bez treba prahu nebo nejakeho nosniku)

doplněno 11.03.12 22:44:

toto tvrdi i technici od forda a skody kde jsem par skoleni absolvoval

jimmyfloyd*

chytrolína jsem nemyslel tebe...

já to chápu

ale to jsou ještě páskou přelepené přez sklo na střechu aby nesjelo dolu..

blackflamesiczi*

take jsem videl montaz okna pavoukama a kurtama a pak se pitomci divily ze okna praskaji, ono se okno zkroutilo a zaschlo a pak kdyz auto prejelo hup tak hezky prasklo. tohle jsem vydel i v servisech skodovky a pak rychle Skoda rozesilala pokyny kde to zakazovala, protoze ve skodovackejch servisech v dobe felcek nikdo nevedel ktera bije a v jednom servisu na me koukaly jako na blazna kdyz jsem dal jen lepenku a sel na cigaro

e250td*

Čelní sklo není výztuha karoserie . Karoserie pracuje-pruží - a to i v době,kdy auto stojí - teplotní vlivy.Většina oknotmelů neschnou,ale vulkanizují .Jestli je sklo lepeno v pozici ,kdy je auto například na jedné straně zvedlé jedno kolo ,je to naprosto špatně.vzniká pnutí .

1K PU lepidlo na okna

Vysoce modulární a nízkovodivé 1K PU lepidlo pro lepení autoskel. Připravenost k jízdě (při 23°C a 50% vzdušné vlhkosti) - bez airbagu 2 hod., s airbagem 8 hod. Testováno podle FMVSS 208/212.
doplněno 12.03.12 07:27:

TEROSON...Vzdušnou vlhkostí vytvrzují tmel pro lepení čelních, zadních a bočních skel do karoserií.

blackflamesiczi*

tak to si odporuje ne , pokud by nezpevnovalo karoserii tak je jedno jestli je kolo zvedle nebo ne*smich*

doplněno 12.03.12 08:35:

a to ze vulkanizuji za studena je jasne, jinak treba u barvy rikate ze schne tak si zkuste najit co se s tou barvou deje a pak i slovo schne bude spatne

doplněno 12.03.12 08:39:

jina vim o techto lepidlech , a mam s nima spatnou zkusenost ice ne tato znacka ja pouzivam wurth

mě když přijeli vyměnit rozbité okno na Autě, tak za hodinu bylo vše hotovo, říkal jen hodinu projistotu počkat a doi myčky njedříve za další hodinu

hory*

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys maverick 13. 03. 2012 07:32:37
Svůj názor ano, ale nadávat si tu nebudeme!
e250td*

Je to poznat,že je zde mnoho odborníků,na rozdíl od renomovaných firem . Je mi jasné,že například tato firma dělá špatně a mnozí by jste to udělali lépe . Hezký den . autoskla-vacek.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]