Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,víte někdo kolik stojí čelní sklo na dacii logan 2006.Předem díky.
pošlete emailový dotaz - adresu najdete na eshop.origo-autosklo.cz/... vyberte si nejbližší
pro představu ceny eshop.origo-autosklo.cz/...
nebo autobaterie-autodoplnky.c/...
nebo google: autosklo logan
kupte si radsi drazsi pilkington nez polsky ziletky co prasnou sotva se na ne clovek blbe podiva
stejnak si to nebudete dělat sám, takže počítejte 3500 + práce takže bůra
a den auto fuč..
a co si myslíte,že by mu v servise namontovali? polské za cenu dražších
jak den auto pryč? max 2-3 hodiny
za 2 hodiny máte sklo namontované a můžete jet, ale né do myčky!
na okně je značka
a každej není tupej
doplněno 11.03.12 22:32:a ty tam budeš čekat 2 hodiny?
to asi tezko kdyz je na skle vyrobce a ten napis nesundaji, a jsou servisy co to delaji od vecera do rana jako ze vecer date a rano jedete , vymena neni dlouha ale musi to schnout alespon 5 hodin (3 hodinovym lepidlum neverim uz me 3x tekly a to jsem oken udelal opravdu hodne)
doplněno 11.03.12 22:34:hodinove lepidlo jsem jeste nevidel a pochybuji ze bude fungovat hodinu na montaz hodinu schne a tak to ma neco vydrzet. A pokud nekdo tohle nabizi tak rychle pryc , jinak norma na auta z bagem je 6 hodin schnuti pro vsechna lepidla
v automobilce se na polygon ty auta dostanou až za 4 hodin po nalepení,
nechtěl jsem se hádat tady s panem chytrolínem ale ty jsi mě to tady povrdil
jenze v automobilce pracuji v jinych podminkach takze ty 4 hodiny jdou ale v servisu to proste jinak nejde a pokud nekdo nabizi okno za 2 hodiny tak je to hovado protoze dat nekomu auto z narusenou nosnou plochou (nevim jak to jinak nazvat ale lepena okna tvori vystuhu karoserie, to je jako jet bez treba prahu nebo nejakeho nosniku)
doplněno 11.03.12 22:44:toto tvrdi i technici od forda a skody kde jsem par skoleni absolvoval
chytrolína jsem nemyslel tebe...
já to chápu
ale to jsou ještě páskou přelepené přez sklo na střechu aby nesjelo dolu..
take jsem videl montaz okna pavoukama a kurtama a pak se pitomci divily ze okna praskaji, ono se okno zkroutilo a zaschlo a pak kdyz auto prejelo hup tak hezky prasklo. tohle jsem vydel i v servisech skodovky a pak rychle Skoda rozesilala pokyny kde to zakazovala, protoze ve skodovackejch servisech v dobe felcek nikdo nevedel ktera bije a v jednom servisu na me koukaly jako na blazna kdyz jsem dal jen lepenku a sel na cigaro
Čelní sklo není výztuha karoserie . Karoserie pracuje-pruží - a to i v době,kdy auto stojí - teplotní vlivy.Většina oknotmelů neschnou,ale vulkanizují .Jestli je sklo lepeno v pozici ,kdy je auto například na jedné straně zvedlé jedno kolo ,je to naprosto špatně.vzniká pnutí .
TEROSON...Vzdušnou vlhkostí vytvrzují tmel pro lepení čelních, zadních a bočních skel do karoserií.
tak to si odporuje ne , pokud by nezpevnovalo karoserii tak je jedno jestli je kolo zvedle nebo ne
a to ze vulkanizuji za studena je jasne, jinak treba u barvy rikate ze schne tak si zkuste najit co se s tou barvou deje a pak i slovo schne bude spatne
doplněno 12.03.12 08:39:jina vim o techto lepidlech , a mam s nima spatnou zkusenost ice ne tato znacka ja pouzivam wurth
mě když přijeli vyměnit rozbité okno na Autě, tak za hodinu bylo vše hotovo, říkal jen hodinu projistotu počkat a doi myčky njedříve za další hodinu
[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]
Je to poznat,že je zde mnoho odborníků,na rozdíl od renomovaných firem . Je mi jasné,že například tato firma dělá špatně a mnozí by jste to udělali lépe . Hezký den . autoskla-vacek.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.