Nejste přihlášen/a.
Představte si situaci : Na dvouproudové silnici jedu v levém pruhu, který bude ukončen nebo zúžen kvůli opravám například. V pravém pruhu kolona. Dojedu teda až k místu zúžení. A já se ptám, jestli mám nárok uplatnit pravidlo ZIPU, takže jedno auto v pravém projede a druhé mě pustí. Nebo nemám právo uplatnit ZIP, protože v levém není kolona aut..jsem tam jen já. To mi přijde poněkud vy*ůrané, protože bych předjel kolonu aut v pravém pruhu a ještě bych se žařadil dřív než ten co tam čeká třeba 15 minut.
Odpovídejte pouze k tématu prosím.
Asi by v tomto případu ZIP platil.
Ovšem já osobně bych pravidlo zipu úplně zrušil. Vymysleli ho proto, aby "pomohli" řidičům v neprůběžném pruhu se zařadit. Ale praxe je taková, že kvůli zipu dochází k naprosté inverzi přednosti a omezený pruh vždycky jede mnohokrát rychleji, než průběžný (a ta situace je mnohem horší, než bývala dřív bez zipu), protože se auta "zipují" na úseku třeba 200 m před omezením (a ne jen těsně před), takže z omezeného se stále zipují a stále přijíždějí další a další a ta se taky zipují na celé délce a ... ti vzadu v průbežném mohou klidně vypnout motor a vystoupit, nebo se (nutno poměrně agresivně, protože průběžný pruh stojí a omezený jede) vecpat do proudu aut jedoucích v omezeném pruhu, aby se za chvíli mohli zazipovat zpátky a z místa tak odjet.
Já si naopak myslím že zip je dobré pravidlo, a jeho nutnost tak nějak vyplynula díky současné zvýšené hustotě provozu. A to že se auta "zipují" na úseku třeba 200 m před omezením je ta největší chyba.
Bohužel to je jedna z mnoha věcí dělaných nesprávně a policií přehlížených. ZIP (od toho název) má taky jen jednu mašinku, a tak ti, co se snaží zazipovat dřív patří poslat do . .. no však víte kam. Ale jinak když je zip správně udělaný, tak je to nejrychlejší, co se s tím dá udělat. Není nic lepšího, než když se plynule řadí auta na střídačku do jedné kolony.
Taková je praxe bohužel jen v naší kotlině. V civilizovaném světě, kde toto pravidlo funguje a zipuje se na správném místě a správným způsobem, dochází v takovém úseku pouze k minimálnímu zdržení a komplikacím, takže si zbývá jen přát, aby toto pravidlo nejen nějaký koumák nezrušil, ale hlavně jej řidiči začali používat správně. A k tomu samozřejmě i hlavu.
Má se jezdit vpravo,takže pokud "předjedete v pravém di kilometrovou kolonu ,tak se má využít pravidlo zipu.
No podle mne není nárok na nějaký zip, když si jeden řidič vzpomene jet v levém pruhu ,aby předjel vozy a dostal se tak víc dopředu a pak chtít zpět do pravého a chtít zip.To není souběžná jízda, ale předjíždění. Ten ZIP se má použít při souběžné jízdě více vozidel a pokud jeden pruh končí má se umožnit přejetí tzv. zipem.
No, spávně by se na takovém místě asi zipovat mělo. Pokud bych ale jel v pravém pruhu já, vyčekal si tam třeba 10 minut a pak by tam stál nějaký vyčůránek, který předjel třeba kilometr dlouhou kolonu, tak si za autem před sebou udělám takový rozestup, aby řidič z levého prohu nemohl zipovat. Něco jiného by bylo, kdyby v tom levém pruhu byl zhruba stejný počet aut, jako v pravém a pohybovaly se všichni v obou pruzích +- stejnou rychlostí. Pak nevidím problém zipovat. Ale stejně dodržuju zásadu, že se snažím jezdit co nejvíce v pravém pruhu, tak to očekávám i od ostatních. Do levého pruhu se snažím moc necpat, protože ho často využívají auta s právem přednosti v jízdě.
doplněno 10.11.12 18:02:Často jsem se ale setkal i se situací, že všichni řidiči nejsou tak špatní, jak se říká a v při výskytu kolony nebo velké intenzity provozu na hlavní silnici klidně dokáží zipovat i v křižovatce, kde je přednost upravena značkami, jako tady.
Chyba už je to, že pokud je KOLONA na dvouproudové silnici, tak se všichni drží vpravo. Tady se naopak má využít souběžné jízdy v obou pruzích a NA KONCI se zipovat. Tedy pokud "předjedete" volným levým pruhem kilometrovou kolonu a na konci se chcete ZIPově zařadit, gratuluji Vám, děláte to správně.
Pokud to tak dělají všichni, že je tedy intenzita provozu v obou pruzích +- stejná, tak se na konci levého prohu jednoznačně zipovat má a nevidím problém se zipováním.
doplněno 10.11.12 18:24:Tak v tom nevidím problém. Navíc, pokud se využívá pouze jeden pruh, tak se často stane, že je kolona tak dlouhá, že se zanese i předchozí křižovatka. Pokud se kolona rozloží do 2 pruhů, je hned o polovinu kratší.
Nedavno v televizi ukazovali modelovou situaci na dálnici. Uzavírkou převedený provoz z obou do pravého pruhu, neskutečná přetlačovaná v úseku už 500m před sloučením pruhů, pravidlo zipu zná každý třetí řidič, v důsledku kolona stojících a popojíždějících aut dlouhá 2km. Ta samá situace a provoz na dálnici v SRN, a ejhle zip funguje, auta jedou sice pomalu, ale jedou plynule-žádná stojící kolona. To musíme být pořád za blbečky?
doplněno 09.12.12 09:38:Ono to bude asi tím, že tam nikdo neskoumá vyčuránky a nevyčuránky,dodržuje zip a jedou všichni. unás je to samej mravokárce a všichni stojíme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.