Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych na svojí jawě 550 nastříkat ráfky nějakou šedou barvou.Jakou by jste mně doporučovali.Kromě stříbřenky.Díky
Dobrý den, myslíte že je tato barva dobrá volba na na stříkání ráfků na jawu 550? tuning.autodoplnky.cz/... Díky
nebylo by vhodnější nechat ráfky nachromovat...?! Původně to tak i bylo,čili originální stav...
já jí kdysi kupoval asi za 130 Kč a balení bylo větší, ale bude to určitě něco podobného..nákladnější než stríkání je odrbání brusným papírem opískování a lakování v práškové lakovně...komaxit...
Už jsem na staré jawettě natíral i hammeritem, stříbrnou barvou s kladívkovým efektem, chce to dobrý štětec, šikovnost, pak to vypadá skutečně dobře...z dálky jako pozink či hliník...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.