Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyber traktoru

Od: ladislavtikal* odpovědí: 5 změna:

jaky traktor 5011,5211,6011,6211 7011,7211 jaky je v nich rozdil spotreba nafty nebo jaky v nich je rozdil? a ktery vybrat

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

farmar*
hodnocení

2x

Rozdíl je mezi řadami. Řada 52,62,72 je novější verze. 5211 je 3 válec ostatní 4 válec. 5211 má nejnížší spotřebu, ale záleží na tom co bude tahat. docela dobře stačí na vlek cca 3,5 t větší vleky zvládne obtížně. Plnou 9 vítitunu už moc moc ztuha to už je trápení lidí a techniky. A který vybrat? Bude zřejmě záležet na finančních možnostech.

5211 jsem měl taky, byla dobrá do lesa je o malinko kratší obratnější na kličkování mezi stromy, ale na tahání větších nákladů opravdu není. Na měkčím podkladu ihned hrabe. Teď mám na ty menší práce a do lesa 7745 - ideální stroj i když cenově výše.

kdokoliv*
hodnocení

0x

Tyto typy traktorů se liší výkonem. Ani jeden z nich nemá přední náhon a proto se rozhodovat který z nich = je potřeba vědět k jakému účelu má sloužit. Potom i cena! Ale mohl-li bych poradit tak koukat po traktoru s označením ***45, - zkrátka s předním náhonem. Ke spotřebě je potřeba uvést, že zde také platí, čím větší obsah tím větší spotřeba, která také souvisí s výkonem. Spotřeba je udávána v motohodinách.

doplněno 11.03.12 11:12:

Už jsem to napsal, že se liší výkonem a motory zetoru jsou všechny dobré a na občasné do lesa stačí jakýkoliv z uvedených. Rozdíl mezi nima krom výkonu je nepodstatný.

ladislavtikal*
hodnocení

vim o motohodinach nehledam s prednim nahonem traktor bude slouzit obcas do lesa a nebo neco privezt a odvezt me jde lavne o tom jaky je tam rozdil v motorech kvalila a vykonostne jak se to moc lisi

1jara*
hodnocení

0x

Dobrý den, něco o spotřebě.

Vyber traktoru
jimmyfloyd*

řeknu to takhle mám 6911, a do promáčených lesů není dobrá volba.

ale budu kupovat 7745 s čelním nakladačem a navijákem,

69ka mě spíše zklamala v lese. do lesa jedině s předkem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]