Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Počítá ČKP správně pokutu za neplacení POV?

Od: kacice* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

mám problém.mMěl jsem NĚJAKOU DOBU NEPOJÍZDNÉ AUTO,nějak mi nedošlo ,že za tu dobu také musím platit POV.

Za blbost se platí

.Ale bylo to terenní,obsah 1,6.Pokuta je ale jako za nákladní-130M-KČ denně,protože to prý je v papírech.

Jakto,že pojištovna to počítá ,jako platbu za obsah motoru a oni se chytají úplně něčeho jiného?

Má někdo zkušenost?

Je to tak dobře?Připadá mi to na hlavu.

To bych pak musel,platit i mýtné na dálnici...Je to Kocourkov.

Díky za odpověd.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

2x

oni se chytají zákona č.168, to jsou ty papíry

kacice*
hodnocení

Takže asi neuspěju?Chci zkusit ještě radu s právníkem,ale jasně vítám další zkušenosti .

Dík za odpověd.

jarda3*
hodnocení

0x

Tak asi podle TP, to bude to podnikatelske N1 kvuli DPH, ne? A proctete si to tady, je to boj ale pojem provozovat se vyklada ruzne...

nu*

130 Kč/ den je za nákladní auto do 12 tun,

jarda3*

No vsak to osobak N1 splnuje...

nu*

N1 není osobák:-P

jarda3*

Njn, beru to technicky :-P

Ale cim vic lidi bude poradne nasr.anych, tim lip pro budoucnost, jen tak dal ;)

nu*

To je tak, když chtěl někdo v minulosti vrátit od státu DPH, nechal udělat z octavie combi nákladák, u firmy MTX polepit zadní okna folií a namotnovst mřížku mezi sedačky a nákladový prostor...po novele vyhlášky mřížku vyndal,folie sundal ale zůstal mu náklaďák N1...ten pak dál prodal...a ten kdo to koupil teď bude platit pojistku jako za náklaďák

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]