Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapojit Subwoofer do auta

Od: nutt* odpovědí: 5 změna:

Zdravím rádci,

prosim Vás kupil jsem si aktivní subwoofer. Vše mi je jasné krom jednoho a radeji se ujistim.

Do kufru mam natazene kabely:

Červený + jde k baterii - zapojím k plus na subwooferu

Modrý - je kostra (GND) - zapojím k mínus na subwooferu

Potom 2 jakoby cinche které se vyvedeny k rádiu ty zapojím do rádia ve kterém jsou na ně výstupy a do subwoferu a tady mam prvni problem tyto 2 ,,cinchce" nejsou niak znaceny jak zjistim ktery ma jit do cervene a ktery do bile barvy?

A potom je od rádia eště jeden kabel slaboučkej který nevim kam mám zapojit na subwooferu zbývá už jen REM takže přijde asi tam ale kam v rádiu?

Děkuji za rady a přeji krásný den...

doplněno 07.03.12 15:10:

a eště doplním jestli by mi někdo poradil v jakém pořadí to mám zapojit abych to neodpálil. Jestli napřed plus k baterce a až pak na subwoofer nebo naopak a podobně díky...

Jak zapojit Subwoofer do auta

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

4x

prohození Cinch jen otočí pravou a levou stranu. tzn. balance. je však divné, že nejsou označeny, vždy je aspoň červený a k tomu bílý ,nebo modrý. slabý drátek na REM, to je sepnutí zároveň s rádiem, protože kdyby SW běžel pořád, tak po pár hodinách vycucne baterku. na rádiu se připojí buď na drát, který je také označen REM, nebo výstup na anténu, nebo červený, (ovládaný od spínačky) jež pustí proud po otočení klíčkem. tady máš popis ISO konektoru: autoradiahifi.cz/...

Pořadí zapojení je asi jedno. Každopádně na silný kabel přímo od baterky patří pojistka co nejblíže k baterce, pro případ zkratu. tak to všechno zapoj a pak to dej nakonec na baterku.

jabraka*
hodnocení

0x

Nevím,jaké tam máš konektory a kabely,ale řeknu ti zásadu.Protože to je aktivní repro,tak bude buzený jen signálem nízké úrovně,ne z reproduktorového výstupu radia,tedy jeho zesilovače ale ISO výstup nízkoúrovňový.

JABRAKA

nutt*
hodnocení

pochopil jsme ze to pro mne zahadne REM se zapoji nekam do ISO konektoru?

blackflamesiczi*

ne do isa pouze v pripade ze radio pres rem umi vypinat a zapinat. Spojte to na + a vypinac pokud bezi woffer porad po 200km to bude otravne.

nutt*
hodnocení

radio ma funkci LOUD to by melo vypinat a zapinat woffer ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]