Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Měření rychlosti v obci

Od: maci11 odpovědí: 15 změna:

Dobrý večer,potřebuji poradit.Asi před měsícem jsem večer jela přes obec asi 70 km/h a najednou něco bliklo-radar.Dneska mě přišla obsílka,ale zatím nevím co v ní je ,protože musím zítra pro ni na poštu.Bude večer fotka k rozpoznání,nebo jak se mám zachovat.Poraďte mi prosím. Díky

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

uz pred 5 lety mely fotaky ze byl detailne videt zapalovac kterym jsem si zapaloval

hodnocení

0x

ano přiznávám člověk na fotce je mi trochu podobný ale já to nejsem já byl v dané době uplně někde jinde a nejlépe náký svědek *cert*

2 možnosti:

1) auto jsem půjčil vietnamci, je mi dost podobný, tady je jeho adresa do Vietnamu...
2) auto řídil soused... dostaví se soused a řekne, že auto bez vědomí majitele půjčil své osobě blízké

hotovo, první je trošku blbá, druhá zdlouhavější, ale vynikající :-D V obou případech ani pokuta ani body... jak smutné i veselé :)

martin679*
hodnocení

0x

dnes už je to tak vyspělý, že to fotí fakt kvalitně

hodnocení

0x

jestli bude v dopise fotka, tak bych k policajtům nechodila - pak nepoznají, že jste to vy ;) ... poslala bych poštou vyjádření, že bohužel řídila osoba blízká a odmítám výpověď... proč to nevyužít, když to zatím je stále možné ... i když - upřímně řečeno - to není moc košer, přece jen jste jela v obci 70 a tak by bylo fér nést následky... rozhodnutí je na vás...

jimmyfloyd*

v dopise žádná fotka nebude bude pouze předvolání na dopravní inspektorát. A tam okamžitě s fotkou ve dveřích vás vítat nebudou, seznámej vás se situací, a budou čekat na vaší reakci a až pak vytáhnou fotku..

stačí před tím říct třeba toto:

Uvedeného dne jsem v době spáchání zmiňovaného přestupku vůz s poznávací značkou XXX XXXX neřídil, tento přestupek jsem nespáchal. Co se týče zjišťování skutečného pachatele přestupku využiji práva nevypovídat na rodinné příslušníky.

maci11
hodnocení

A když potom ukáží mou fotku? jak se zachovat? Díky

jaroslaw
hodnocení

0x

dobrý den

přestože tady přiznáváte spáchání přestupku, tak Vás všichni navádějí jak lhát. Nějak tomu nerozumím.

Co takhle přiznat svou vinu a nést za to následky? To Vás a nikoho dalšího nenapadlo?

Pak to tady vypadá, tak jak to vypadá. S nikým se nejde normálně domluvit, všichni lžou, podvádějí...

nu*

Vážený pane, když ex-prezident PČR pak Husák mohl jel svým super-béčkem po D1 cca 187 km /h, i když pak prohlásil je je mu to moc líto ( naričila ho TV kamera) ...když nejvyšší politici národu soustavně a systematicku lžou, když nejvyšší státní úřednící ve velkém rozkrádají ( vyvádějí z ropočtu) naše společné peníze, myslíte že můžete očekávat že obyčejkní lidé nebudou nasraní, že budou pravdomluvní, čestní a poctiví?

Nebudopu, protože mají skutečně dobré příklady, které vidí dnes a denně...lhát a krást je u nás "normální...Naše země je totiž v hluboké morální krozi...a pokud někdy zvítězí pravda a láska, potrvá to celé generace...

blackflamesiczi*

rika se ze ryba smrdi od hlavy , to co lidi vidi jinde delaji take

mkat*
hodnocení

0x

Na slovensku je už tento problem vyriešeny.Poktu zaplati majiteľ vozidla.Aj vtedy ked auto nešoferoval.Majiteľ ,ked auto požičal,si ma peniaze vypytať od toho komu auto požičal,alebo nepožičiavať auto.

hodnocení

0x

Jet v noci liduprázdnou obcí rychlostí 70 km/hod, tak tím není naplněna materiální stránka přestupku :))

I vnoci se na ulici můžou vyskytovat osoby. Navíc je obvykle zahlédnete na poslední chvíli. A pokud jde ona osoba z restaurace... Takže naopak v noci by se mělo jezdit opatrněji, což 70 km/h v obci asi není.

jimmyfloyd*
restaurace :D hospůdky přeci *pivo**pivo**pivo**pivo**pivo**pivo**pivo**pivo**pivo**pivo**pivo**pivo**pivo**pivo**pivo**pivo*

buss
hodnocení

0x

Zchováme se nejlépe tak, že budeme jezdit jak se má a není třeba hledat výmluvu. Uvědomme si, že od jisté rychlosti může být brzdná dráha delší, než dohlednost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]