Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pionýr nejede

Od: honzis* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat: Mám pionýra, vždy když ho chci roztlačit, chytne, ale nezabere ( musím při tom držet pořád plný plyn), sice se drží ale jen tak cuká a po chvíli stejně chcípne. Trysky sem vyčistil, tak nevím.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Dobrý den, vyčistit svíčku a kladívko zapalování se seřízením. Bnzín jde do motoru?

honzis*
hodnocení

měl by, karburátor je v pořádku

hodnocení

0x

kouknout na hladinu benzínu v plovákový komoře-jestli neni seklej plovák,jehlový ventil

mrknout na ventil co pouští palivo je tam sítko může bejt zanesený,rozebrat ventil paliva uvnitř je gumička časem a zvlášt pokud se do nádrže lilo kde co nabobtnala a ucpala kohout.

dále mrknout na stav vzduchovýho filtru většinou to nikdo neměnil

doplněno 06.03.12 18:29:

skus jiný kondenzátor :)

doplněno 06.03.12 18:32:

jawamania.info/...

jimmyfloyd*

fichtl nikdy kloudně nejel

cyril*

To je pravda, ale nutno dodat "jak komu"! ;)

Mně docela jo:-P.

hodnocení

0x

Co ucpaný výfuk. Je tam (má být) taková vyndavací přepážka s trubičkami a ty se ucpávaly karbonem. Pokud jí tam máte, tak vyhodit.

honzis*
hodnocení

0x

Scíčka je taky ok, prost ěvždycky chytne (jen když držím plnej plyn) jede to 20 metrů a chcípne, jako kdyby tam někde šlo málo benzínu. Ještě skusím vyčistit ten kanálek co vede z plovákové komory k tryskám, když to nepojede, vyměním kondenzátor, a nakonec asi vyčistím výfuk - z toho teče olej, nevim jestli to může být závada. Filtr byl rozbitý tak sem ho nahradil normální houbičkou. A ten plíšek mám na jehle ve 3. drážce

jimmyfloyd*

jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó ale nééééééééééééééééé..

typickej zvuk při přeřazení v mírném kopečku, ale kopci to nemělo cenu řadit nahoru ale dolu

hop®

Honzisi, ten tip na ucpaný výfuk neber na lehkou váhu, mám s tím zkušenost. Nejjednodušší otestování je tlumič sundat komplet a vyzkoušet, jsou to dva šroubky!

my ho čistili tak že sme vybrali tlumič nalili čtvrt litru benzínu do výfuku a našlápli motor *smich*

honzis*
hodnocení

Tak výfuk to není, zkusil sem novej kondenzátor a už to ani nenaskočí...ani se starym

vytoč svíčku válec dej do horní uvratě -zjistíš tak že strčíš šroubovák skrz otvor po svýčce do válce - a nastav na kladívku odtrh myslim že to je 0.4 koukni zda je v pořádku izolační podložka pod pérem kladívka a zda je kondílk plusová strana -kablík s okem dobře nasunut pod pérem kladívka?

honzis*
hodnocení

snad něco se svíčkou, už vážně nevim...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]