Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat: Mám pionýra, vždy když ho chci roztlačit, chytne, ale nezabere ( musím při tom držet pořád plný plyn), sice se drží ale jen tak cuká a po chvíli stejně chcípne. Trysky sem vyčistil, tak nevím.
kouknout na hladinu benzínu v plovákový komoře-jestli neni seklej plovák,jehlový ventil
mrknout na ventil co pouští palivo je tam sítko může bejt zanesený,rozebrat ventil paliva uvnitř je gumička časem a zvlášt pokud se do nádrže lilo kde co nabobtnala a ucpala kohout.
dále mrknout na stav vzduchovýho filtru většinou to nikdo neměnil
doplněno 06.03.12 18:29: skus jiný kondenzátor
Scíčka je taky ok, prost ěvždycky chytne (jen když držím plnej plyn) jede to 20 metrů a chcípne, jako kdyby tam někde šlo málo benzínu. Ještě skusím vyčistit ten kanálek co vede z plovákové komory k tryskám, když to nepojede, vyměním kondenzátor, a nakonec asi vyčistím výfuk - z toho teče olej, nevim jestli to může být závada. Filtr byl rozbitý tak sem ho nahradil normální houbičkou. A ten plíšek mám na jehle ve 3. drážce
jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó ale nééééééééééééééééé..
typickej zvuk při přeřazení v mírném kopečku, ale kopci to nemělo cenu řadit nahoru ale dolu
Honzisi, ten tip na ucpaný výfuk neber na lehkou váhu, mám s tím zkušenost. Nejjednodušší otestování je tlumič sundat komplet a vyzkoušet, jsou to dva šroubky!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.