Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odpadnutí držáku na navigaci

Od: mifor4 odpovědí: 7 změna:

Ahoj, odlepil se mi držák na navigaci z čelního skla. Nevíte, jak ho tam zpátky nalepit? Stejně jako napoprvé nebo použít už nějaké lepidlo? Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavkazji*
hodnocení

0x

Stejně jako napoprvé.Aspoň já to tak mám,pokud nemáte spešl držák :)

mifor4
hodnocení

No, zkusím to. I když zdá se mi, že to už moc nelepí. :)

pavkazji*

No a jaký máte?Já mám přísavný takže kdykoli sejmu a nandám.

hodnocení

0x

Je mi divné, že by ten držák byl přilepený, navigace co já znám (Mio, Garmin, TomTom) mají v držáku přísavku - takže když odpadne, znova se ,,přicucne´´. O jaký držák jde?

hodnocení

0x

Na té přísavce je taková aretační páčka. Tu musíte nejdřív uvolnit, přísavku přimáčknout na čisté sklo a páčku vrátit do původní polhy. Pokud nemáte poškozenou tu rřísavku, mělo by to držet jako ďas. Rozhodně bych to ničím nelepil.

jareek*
hodnocení

0x

Jenom to přisaj znovu. Důležité je místo na skle dobře očistit (třeba okenou). Potom přísavku trochu navlhči (já to olíznu) a pořádně přisaj na okno (ale nesmíš vytlačit okno ven, aby Ti nevypadlo). Pak to drží jak Helvétská víra (nevím sice co to je , ale říká se to)

*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]