Dabel: souhlas - ta z LIDLu se tu již řešila, a zatím samé pozitivní reference!
gumidek*
Jo, ta z Lídlu je fakt super.
martinhajek*
Tu lídláckou neznám, v Lídlu kupuji tak maximálně rohlíky, ale doma mám automatickou nabíječku od čtyřkolky, vypadá to jako přerostlé trafo do zásuvky a umí to nabíjet nejen gelovky a AGM ale i dobíjet a udržovat aku 140Ah s tatrovácké cisterny. Nabíječky k "drobným" vozítkům jako jsou quady a skůtry, lze koupit v každé prodejně, kde tyto dopravní prostředky prodávají.
Skutry mají 12 voltovou gelovou baterii. Proto je třeba zakoupit nabíječku na gelové baterie, nebo takovou, kterou je možné používat na gelovou i olověnou baterii. Je všem dražší. Mám už třetího skutra a ve všech byla baterie gelová. Teď jsem si pořídil olověnou, protože její údržba je oproti gelové daleko jednodušší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.