Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká nabíječka na skútr

Od: katty* odpovědí: 13 změna:

Dobrý večer,

chtěla jsem koupit jako dárek nabíječku baterie do skútru. Nevíte někdo jaká nabíječka je na skútry?

Předem děkuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kupte si typ, který jde přepínat buď na výstupní napětí 6 V nebo 12 V. Akumulátor skůtru bude na 6 V a až si koupúíte auto, tak využijete těch 12 V. :))

tesyk*

Co jsem měl skůtry, byly jen na 12V...

hop®

Třeba Manet? ;)

jabraka*

Měl jsem před lety Manet 125 ,měl 12 V startovací .

JABRAKA

hop®

Ano, jednu 12-tivoltovou baterii. Pak mi říkejte třeba Vilíku...

tesyk*

Třeba i Manet, Hope, alespoň ten, který měl můj táta.

hop®
hodnocení

0x

Souhlasím, nějakou rozumnou univerzální za rozumnou cenu, na skútry nejsou speciální nabíječky...

buss
hodnocení

0x

Nabíječka na skútry... na aku do skútru, je třeba se podívat na parametry aku a koupit N s automatikou.
Vyhledávač napoví...

doplněno 06.03.12 10:43:

Jak odpovídat, když tazatel neuvede o jaké aku se jedná, zda 6 V, 12 V nebo je to elektroskútr..., tudíž rada nabíječka z Lídlu.. a pod je k

hodnocení

0x

pokud má ve skůtru obyčejnou olověnou baterii tak něco takového

autodoplnkyfro.cz/...

pogud tam má gelovou baterii tak je jednou za čas v lidlu akce za 500 na uni elektronickou nabíječku a ta je vynikající

hop®

Dabel: souhlas - ta z LIDLu se tu již řešila, a zatím samé pozitivní reference!

gumidek*

Jo, ta z Lídlu je fakt super. *palec*

martinhajek*
Tu lídláckou neznám, v Lídlu kupuji tak maximálně rohlíky, ale doma mám automatickou nabíječku od čtyřkolky, vypadá to jako přerostlé trafo do zásuvky a umí to nabíjet nejen gelovky a AGM ale i dobíjet a udržovat aku 140Ah s tatrovácké cisterny.
Nabíječky k "drobným" vozítkům jako jsou quady a skůtry, lze koupit v každé prodejně, kde tyto dopravní prostředky prodávají.

bus*
hodnocení

0x

Skutry mají 12 voltovou gelovou baterii. Proto je třeba zakoupit nabíječku na gelové baterie, nebo takovou, kterou je možné používat na gelovou i olověnou baterii. Je všem dražší. Mám už třetího skutra a ve všech byla baterie gelová. Teď jsem si pořídil olověnou, protože její údržba je oproti gelové daleko jednodušší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]