Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zablokované auto alarmem

Od: dagorled* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, mám takový problém - večer jsem bezproblému auto zamkl na alarm, ale když jsem ho chtěl ráno odblokovat, tak se nic nestalo
- s největší pravděpodobností se porouchal ruční spínač na alarm, protože i po výměně baterky v ovladači se stále nic neděje

Chci se zeptat co s tím, případně jestli je nějaká možnost jak ten alarm vyrušit? aby bylo auto pojízdné, protože nechat ho odtáhnout se mi nechce.
- má smysl hledat nějakou opravnu elektroniky a ptát se na opravu tam nebo rovnou jít do toho servisu?

Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hujer123*
hodnocení

0x

A to je originální alarm v jakém autě? Pokud je tp originál, zkusil jste auto odemknout klíčem?

dagorled*
hodnocení

tak je to felicie, alarm je výrobce (jablotrone), ale jestli je původní netušim, ano jedná se o dálkové ovlánání

při otevření klíčem se alarm spustí

- zkoušel jsem otočit klíčem v zapalování ale nic se nestalo, je zablokované

odpojil jsem baterii, takže ted se v autě můžu pohybovat ale když ji napojim, tak se automaticky alarm spustí i přesto, že je auto zamkle

jablotron je pohoda najdi ŘJ zjisti co je to za alarm počítám ca 320,321 vlez sem počti návod a vyhraješ

autoalarm.jablotron.cz/...

jinak má to servis tlačítko je to na slabí dvoulince červený tlačítko najít podržet a zapnout zapalování alarm odpadne pokud tlačítko neni najít ŘJ a mrknout do odkazu kde je umístěný konektor proklemovat a zapnout zapalování:)

hodnocení

0x

málo informací typ vozu,pokud možno výrobce alarmu jinak alarmy mývaj tkzv servisní tlačítka která se zmáčknou otočí se klíčkem do kontrolek a alarm odpadne.tyto tlačítka se většinou dobře schovávaj.

ručním spínačem alarmu se rozumí co? je to dálkové ovládání?

hodnocení

0x

jak vypadá dálk. ovladač?

je to velká černá krabička s jedním bílým tlačítkem?

A je v autě (u interiérového světla) sensor pohybu?

dagorled*
hodnocení

je to černá krabička s dvěmi šedivými tlačítky a diodou, v kabině jsou dva sensory (u čelního skla vždy v rohu nahoře)

ca 320 odkaz sem ti poslal počti a stáhni si manuál :)

doplněno 05.03.12 16:03:

je to tam i s instalací do felicie

dagorled*
hodnocení

jsem to prošel, zkusil a fakt to pomohlo, díky

je mi divný že by po výměně baterii nereagoval ovladač jablotron v tomto neni problémovej koukni jestli si omylem neprohodil polaritu baterie oškrabej a přihni kontakty a koukni zda na plošnáku neni studenák pokud to ani po tom nepude moh ten ovladač odejít dá se koupit novej a nakodovat

pokud ti ta dioda po zmáčknutí tlačítka svítí a nereaguje skus to dle návodu znova nakodovat a to všechny ovladače co máš

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]