Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jake pracovni auto je lepsi

Od: ladislavtikal* odpovědí: 9 změna:

dobry den mel sem opel fronteru a ted bych rad jiny nejen pracovni auto rozhoduju se mezi nisan terrano2 a hyundai galloper poradte ktery vybrat a z jakeho roku diky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jolana10
05.03.12 09:19
hodnocení

0x

Nissan

petschke*

Mám Nissan doublecab D21 2,7TD je to nezmar ale musím se o něj starat,občas vyménit olej atd.

nu*
hodnocení

0x

když si neujasníte kritéria výběru, jen těžko se budete rozhodovat

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

benzinove terrano, co by jste delal s galoperem?

ladislavtikal*
hodnocení

auto by melo slouzit na tahani 2 tunoveho vleku s materialem a minibagrem a obcasne jezdeni do lesa nafta nebo benzin? benzim me asi sezere ne?

jimmyfloyd*

explorera a předělal na lpg

nebo land rovera

blackflamesiczi*

jinak za toho exe se primlouvam mam celkem 3 mám je na lpg a u dvou co jezdi po silnici a jezdi za 14 litru lpg coz v prepoctu na naftu je sranda, patrol nejde pod 12 nafty, a ze silou je to nekde jinde vcera jsem tahal z mojim co je predelanej na off road favorita ze zarezlejma brzdama a na prazdnejch pneu do rozbahneneho kopce na volnobeh a nevedel jsem ze neco tahnu, jedinej pruser jsou automaty kde nikdo nemeni olej takze repas je nutny ale stoji max 10 000,- a lpg zastavba okolo 20 000,- .a je jedno jestli to bude 115 nebo 156 jedou oba stejne jen ta 115 je beudrzbova kvuly ohv rozvodu a slabsi vykon dohani 4 stupnovy automat , ja mam na off prave 115 . A kouknete na dily treba na rockauto.com mate je tu za chvily a ceny jako na favorita

A landaka bych nechtel kvuly palbe za dily a vzduchovej podvozek je harakiri , jednoho jsem mel a uz nikdy, benzin zere i v plynu a diesly nic moc a zerou take a vic nez v bmw

doplněno 05.03.12 16:16:

jinak pro vlek bych doporucoval automat, date kevlarove pasovky a jezdite bez problemu porad a ex utahne bez problemu i 5 tun po beskydech a ani se nezapotí. tech 5 tun je odhad bylo to 4500 litru vodky a kara

doplněno 05.03.12 16:19:

jinak vice na fordexplorer.cz mam za to ze nekdo z nas tam taha take minibagr ale nevim kdo . A je tam i jeden co servisuje asi vsechny exe a nedavno rikal ze bude jedna vonafka s plynem na prodej

ladislavtikal*
hodnocení

co jsem koukal tak na maverick a terrano jsou shodne dily i levnesi a mam doma focuse noveho ale co sem videl tak docela jsou fordi sezrany

blackflamesiczi*

to terrana taky nedno jsem nedavno hodil do srotu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]