Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepřepsané auto - dát značky do deposita?

Od: bubumartas* odpovědí: 2 změna:

Zdravím chci se optat asi 1,5 mám nepřepsané auto )Bohužel jsem byl nemocný a měl 6000 měsíčně takže jsem si 4000 dát za přepis nemoh dovolit) S autem je to tak že pán co mi ho prodal ho koupil od předchozího majitele na sebe ho nepřihlásil ale jen je na něj odhlášené. (Př. Pan Novák prodal auto panu Novotnému a pan Novák nechal auto na pana Novotného odhlásit a pan Novotný ho nepřihlásil a prodal mě.) Bohužel auto je v hrozném technickém stavu a dal s ním jezdit nebudu takže se chci optat zda v tomto případě můžu dát značky do deposita nebo ho nechat z likvidovat? nebo musím auto na sebe přihlásit? Díky za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kojot
hodnocení

0x

Zdravím,potřebujete číslo OP toho,kdo je v odhlášce a auto raději zvrakujte(ekologicky zlikvidujte),ale raději doporučuji zavolat a informovat se u příslušného majitele vrakoviště či sběrných surovin.Aoto bude vrakováno jako by to provedl ten v odhlášce.Pokud by byl problém,řešil bych tzv.Plnou mocí od majitele.Pěkný den.

nu*
hodnocení

0x

"depositum" znamená dočasné vyřazení, neltze vyřadit auto v polopřevodu, jen auto přihlášené..přihlášení znamá zapsat do seznamu příslušného úřadu, vzhledem k tomu že je přes 200 registarčméch míst a každá sio vede cvlastní seznam, nejdříve s e musí auto do příslušného seznamu zapsat a až poté trvale vyřadit...

Cizí občanka Vám nestačí, ani babičce nedají na poště důchod který patří dědečkovi...prodejte auto dál a budete mít klid, nebo přihlašte za 4 tisíce (?) po předložení kupních smluv mezi člověkem v odhlášce a prodejcem a prodejcem a Vaší osobou... ...nebo to nechte být jak to je se všemi možnými důsledky...další možnost není

doplněno 05.03.12 11:48:

opravuji, dočasně vyřadit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]