Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám prasklé vyhřívané čelní sklo, lze dát místo něj nevyhřívané? Děkuji za rady.
nahradit to jde bez problemu ale stoji ty 2-3 tisice za to ze v zime budete skrabat a nehlede na to ze vyhrivana okna jsou podle me pevnejsi
No mam na svem Fordu mondeo rozbite vyhrivani celniho skla... sice jenom pulku nicmene samozrejme je to zrovna ta pulka u ridice. Prijde mi to skoda, protoze to vyhrivani je super vec. Nicmene kdyz jsem zjistil, kolik by stala vymena skla, tak to rozhodne nestoji za to, jen kvuli vytapeni. Driv jsem mel kontakt na servis, kde to udelali za "protisluzbu", ale uz to nedelej, tak kdybyste nekdo o necem vedel, dejte vedet
to si ho radsi vymente pripojistete a dejte zpet rozbite a zajedte na pojistovnu, nedavno bylo pomerne hodne lidi na policii kvuly jednomu takovemu servisu kde to delaly podobne, a nit na krku prokazatelnej pojistnej podvod kvuly 5000,- za to asi nestoji
doplněno 05.03.12 09:15:5000,- je cena vyhrivaneho okna s montazi na mondeo pred par lety (ne polskej ussus ale kvalitni okno)
pokud ma nejakeho znameho tak staci prilepit na stranach, ale ja osobne bych to nedelal pro tech par korun
Tak nakonec jsem koupil vyhřívané, přeci jen je to super věc. Ve středu sklo přijde, ve čtvrtek odpoledne mám dovézt auto a v pátek ráno půjdu pro něj. Sklo stojí 3900Kč (obyčejné by stálo 1500Kč) + 1200Kč práce + 400Kč ostatní materiál, celkem tedy 5500Kč, přítí rok dám sklo připojistit a je to.
na moje auto vyhřívané stojí 13tis a nevyhřívané 3 tis pokud odečteme 30% z ceny tak je to pořád pěknej ranec
jimmy...-no vidíš to a na mé(dřívější) auto(Renault Safrane) stálo přední sklo 28 000,-a bez vyhřívání se k 3.0 V6 ani nedávala-byla to prostě sdandartní výbava...
Jo to jsem zrovna chtel napsat, ze jsem se ptal ve trech servisech a rekli mi od 18-22 tis. vcetne prace, takze za bura bych ho asi taky vymenil bez problemu nebo bych ho pripojistil a pak vymenil, nicmene pripojistete si sklo na 20 tisic...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.