Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nevíte někdo kde bych sehnal graf průběhu výkonu a toč. momentu od Opel Zafira A, 2.0 DTI 74kW?
Nikde ho nemužu najít.
Předem díky
Díky tak sem asi špatněj hledač
Jinak když už mám teď ten graf tak se mi potvrdilo podezření že u me zafiry je ten graf uplně jiný než by měl být.
Když jsem si byl auto nechat chipovat tak sem si ho zrovna nechal změřit na válcové brzdě. Všude jsem četl, že na 1850 otáčkách má být už max toč moment (230 Nm) já jsem max toč moment měl až na 2871 otáčkách. Navíc podle grafu co jsi našel má být skoro v přímce od 1500 do 3500 otáček.
V čem by mohl být problém?
zalezi na upravci pouzitem softu a nastaveni, cipovani neni o tom nekde neco cist, zalezi jak jste si to nechal nastavit nebo jak vam to nastavily
doplněno 04.03.12 19:27:jinak podle toho grafu (s pouzitim fantazie , neni moc dobre citelny) máte 230nm okolo 1800-2000 otacek tak to nejak nechapu
O to chipování teď nejde, beru to původní což je na grafu označený jako old Hp a old Nm
Tak podle toho grafu co našel Erikch tak jsem ted od oko vyznačil na tom svým grafu červeně a oranžovou barvou jsem vytáhnul to svoje aby to bylo vidět ten rozdíl.
Doufám že jsem to napsal nějak srozumitelně
za kvalitu grafu se omlouvám nevim proč se tak zhorší kvalita když to sem dám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.