Nejste přihlášen/a.
Prosim nekoho, aby byl tak hodny a mohl me napsat kde sezenu nahr. dil k Renaultu Lagune 2.2.Dci. Jedna se o remenici ke klikovemu hrideli SKF SK VKM 93605. Prosim moc je to velmi dulezite, auto stoji a nemam dostatek financi abych sel primo do AUTO KELLY. Mame syna invalid. Je to epileptik a auto nutne potrebujeme. Budem radi kdo by treba tento dil mel, jestli by ho neprodal co nejlacineji za symbol. cenu dekujeme za uprimnost. Kozakovi.
nejjednodussi je vzit tu remenici a zajit za zamecnikem at ten sred udela novej a tu gumu dat pryc ja to mam na mondeu kdyz uz jsem ji po 4 menil behem 100 000km a ted funguje luxusne a stalo me to karton startek
Ano ja dekuji za dobry napad, ale me nejde o stred, ale o tu gumu na te remenici. tak ted nevim co s tim. penize na novy dil nejsou, jen jak pisete, tak by sme mohli dati nekomu na pivco jak se rika. Kdyby ste mohl jeste nejak poradit co treba s tim dilem, aby to slo jinak, ale vim, ze tam sou velke otacky, tak tam se nesmi delat nake zasahy je to tak. A nevim jestli by se to vubec tocilo, kdyz tam neni ta guma, preci ta ma ty drazky, aby to neklouzalo. Kdyz poradite a nejak pomuzete budem vdecni, opravdu to moc potrebujeme a sme zoufali, proste nato nemame i kdyz to neni majlant, ale pro nas je. dekujeme za pochopeni situace K.
Jedno z řešení, jestli se protáčí vršek řemenice díky opotřebované gumě na odstranění vibrací,která je tepelně nalepená na spodní i vrchní části řemenice, tak se to řeší čtyřmi (nebo i více) silnějšími šrouby M6 pevnost materiálu 10 nebo 12 -co je po ruce, provrtat vrtákem skrz spodní řemenici, potom skrz gumu a závit ve vrchní části řemenice (té, po které jede řemen) a zabrousit po našroubování a zavařit na hlavě šroubu. Na VW Golf 3 r.v. 1993 jsem to takhle vyřešil. Zatím to drží 7 měsíců, ale také přemýšlím raději o novém dílu-až budou peníze. S autem raději nejezdím rychle a nepřetáčím motor do vyswokých otáček.
Take moc dekuji, ale jsem zena a bojim se s deckem takto jezdit, muze se to urvat a co potom. Spise bych potrebovala nekoho kdo by byl tak ochotny a mohl me nabidnout tento dil ke koupi, ale mohu jen za symbol. cenu opravdu jsem bez finan. Verim v dobre lidi, kteri opravdu jsou a pomuzou nestastne zene s deckem a tak nemocnym ja to hruza, verim a budu dale doufat dekuji moc. Kozakova A.
Sorry, ale mit tohle auto a nemit 2700 na remenici...
Kazdopadne na www.haspa.cz je na vyber vic vyrobcu a ceny mirne nizsi nez Kelly (tam ma ale kde kdo slevu 30%) Dalsi vec je, kdo to bude montovat, to taky zabere nezanedbatelny cas ( = penize)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.