Nejste přihlášen/a.
Dobry den,mozna mi prijde fotka z usekoveho mereni prekvapilo me to na Lipske na Praze 6 za prekroceni rychlosti o asi 5-10km/h mozna mene auto mam pujcene tak se chci zeptat k te fotce prijde i slozenka na zaplaceni?nebo to budu muset zaplatit osobne nekde na urade?Pocitam tak 1000kc na osobu blizkou se vymlouvat nebudu
diky za rady
Pokud je auto půjčené, tak to přímo Vám nepřijde - přijde to majiteli vozidla, na kterého je auto napsáno - je pak na něm, zdali vás "udá" nebo to svede na osobu blízkou, jelikož ten obličej evidentně sedět nebude
standardně přijde rovnou složenka majiteli vozu - zaplacením ale vlastně přiznává vinu a tím pádem přijde i o body - pak se může odvolat písemně anebo zajít na úřad osobně - obvykle ale stačí písemné vyjádření o tom, že auto neřídil a připíše tam Vaše nacionále - dále pak budou jednat s Vámi
tak do 5kmm/h by to melo bej tez bodu a ty 2 body by me nezabily priste uz si dam pozorten radar je tam nove asi 14dni tak nevim jestli meri
Martine, tak jak píše kolega to určitě nebude. Majiteli vozidla přijde předvolání, aby podal vysvětlení. Podle toho se bude dále vyvíjet situace.
Ono to asi bude záležet taky na městě, kde ho změřili Moje zkušenost (resp. nejen moje tady z okolí) je taková, jak jsem ji popsal
Ano, je to tam u toho přechodu, přes který jezdím každý pátek kolem 14,00 hod. a každou neděli kolem 20,00 hod. a za celý loňský rok a letošní 2 měsíce jsem tam neviděl nikoho přecházet) Je tam stále zelená.
pravdepodobnost je hodne mala, jezdil jsem par let po praze a pokuta nikdy a sance ze slo o stesti je mala
v Praze je trošku vyšší tolerance měření-resp.řešení jakože přestupků-a sice až někde 62-65 a výše km/h...Vzhledem k provozu,zrovna tak mnohem vyššímu počtu "hříšníků" nemají zapotřebí lovit malé rybky,ale řeší až podstatně vyšší překročení-takže v klidu a pohodě-žádný stres...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.