Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěl bych se lépe věcí znalých teptat na jednu věc. Vezl jsem nastříkat skrábanec na nové, bílé Octavii. Bylo mně řečeno, že aby byl výsledek opravdu dobře, je zapotřebí přestříknout díl dveří, kde se škrábanec nalézá ale také díly okolní "rozstříknout" neb jinak by oprava mohla vypadat jako "šachovnice"...Škoda prý stříká různými odstíny bílé, dokonce i na jednom voze a nelze odstín přesně "trefit". Zdá se mi to vcelku divné, že mám platit víc za to, že si lakovna není schopná zjistit přesný odstín dílu. Co na to říkáte? Je to běžné?
ano,bohužel mají asi i pravdu-odstínů,zrnění apod.používají automobilky tolik až to hezké není...I třeba odstínů bílé jsou desítky-ovšem pokud je to origoš z automobilky,neměl by být problém spektrometrem podle matric zjistit přesné složení pigmentů a zrna...A co se provedení týče-pokud se nelakuje celý díl,dělá se tzv.rozstřik...Nicméně nevím jak moc "hluboký" je onen škrábanec-dají se ale dělat až zázraky s profi rozleštěním(a to i u zdánlivě ztracených případů)-stojí to podstatně méně než lakování...
u acrilatu to jde tak 80 na 30 ale u vodovek je to skoro nemozne to trefit a hlavne i barva starne a mirne meni odstin. Ale jak uz tu pise strojni lesticka dokaze zazraky a pokud to neni na podklad pomzuze to
doplněno 03.03.12 18:07:jinak ted jsem koukal ze jde o bilou barvu a tam to snad ani nejde, tam barva starne silene rychle. Sice se me bilá líbí moc ale máloktera vydrzi bilá dlouho
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.