Nejste přihlášen/a.
Včera jsem za běhu motoru šteloval čerpadlem předvstřik ,zajel jsem do garáže a dnes jsem to už nenastartoval.
Nafta tam jde...šteloval jsem i při startování čerpadlo a nic.Z výfuku se hulí,ale nenaskočí.Elektromagnetický ventil funkční,žhavičky také,palivový filtr nový.Pojistky ok.
Mohlo jít čerpadlo do kytek?Dá se zjistit závada aniž bych musel na zkoušku dát jiné čerpadlo?Někde něco jiného v elektrice?
jenom jste to rozšteloval pokud nemáte budík na seřízení tak to dejte do servisu,čerpadlo bude v pořádku jinak by se nekouřilo z výfuku,předvstřik je dynamický ten se měř í" za běhu motoru" ale těžko ho trfíte na ucho je nato mašinka a pak je statický ten se dělá na motoru v klidu a měří budíkem soustružníci tomu říkaj budík.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.