Nejste přihlášen/a.
Před 18ti lety jsem prodal moto Jawa 21, bohužel se převod neuskutečnil, při prodeji, který zprostředkoval místní opravář motocyklů nebyla sepsána smlouva, pouze bylo předáno moto s SPZ a malou knížečkou(moto nemělo velký tp). Jsem si jistý, že motocykl stále existuje ale onen majitel odmítá převod, nyní již ani nekomunikuje. Do loňského roku bylo moto pojištěno dle ověření u kanceláře pojistitelů ale letos mi to ukazuje, že budˇ pojištěno není nebo neexistuje. V evidenci vozidel je stále psané na mé jméno. Prosím o radu, jak donutit majitele k převodu nebo je možné motocykl vyřadit z evidence, když nemám ani moto ani doklady? Děkuji
...zajdi za novým majitelem, ať s Tebou zajde na přepis, jinak že nahlásíš ztrátu nebo odcizení malého techničáku (zaplatíš 300Kč na dopraváku+možná budou chtít od policie protokol o ztrátě či odcizení např.v autobuse, venku, ve vlaku apod. ) a že motorka je už dávno ve sběrně a že jí rušís nadobro...A piš si, že si nezajezdí nový majitel na tyhle zrušený papíry a SPZ ani náhodou...
máte dokumenty o kupci? Dojděte na evidenci vozidel, nechte si udělat opis techničáku za 100Kč a hned nechte zapsat majitele do techničáku. Pak mu odešlete techničák doporučeně domů.
OK?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.