Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po nehodě svítí kontrolka motoru

Od: karlito* odpovědí: 5 změna:
Zdravim potřebují poradit měl jsem menší kolizi a od té doby nemohu nastartovat pořád mne svítí kontrolka motorů a už si nevím rady jedna se o hondu civic 1-4 benzin rok vir 1997 předem dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

2x

Co s tím doma, pokud tomu člověk nerozumí, nevyzná se v elektrice, která bude poškozená.
Jet po drátě od spotřebiče ke zdroji či naopak.
Ovšem nemohu nastartovat, málo info.

jareek*
hodnocení

0x

Bohuzel Vasi Hondu konkretne neznam. Ale kazdopadne nejprve musite zjistit, jestli funguje zapalovani, a jestli tam jde benzin. Pokud se alespon toci starter, tak vysroubujte jednu svicku (doufam ze to neni Diesel) kostru svicky spojte s kostrou auta a zatocte starterem. Na svicce musi byt videt, ze dava jiskru. Dale kontrolujte, jestli pracuje benzinova pumpa, ktera dopravuje benzin do motoru. To uz ale zalezi na konstrukci auta, kde je ta pumpa umistena (nekdy byva i v nadrzi), Mel byste ale minimalne sluchem poznat, jestli nejak pracuje.

1jara*
hodnocení

0x

Proveďte kontrolu svorek na akumulátoru, pojistek a jak bylo už napsáno všech káblů i čidel. Je možné že se pohli i kontakty na řidící jednotce.

bartas*
hodnocení

0x

Já mám napsáno v manuálu že v případě nárazu se zablokuje palivové čerpadlo a po kontrole se musí znovu odblokovat.

blackflamesiczi*

bouchace jsou casto u spojkoveho pedalu na sloupku , staci odmacknout a jedete dal, jen bacha nikdy nedavat pryc u nekterych typu to pak dela bordel

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kontrolka motoru

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]