Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstrikovace Fabia vypadava pojista

Od: novak106 odpovědí: 7 změna:

Potreboval bych poradit .Mam Fabii combi r.v.2003 a když prší tak mi vypadává pojistka odstřikovače a jde stále zadní stěrač.Když je sucho tak vše funguje normálně.Už jsem měnil páčku ovládání a nový motorek bylo to dva krat v servisu a stále se nedaří závadu najít.Poradte co s tím nebo kde by mohla byt chyba prosím na email novak106@seznam.cz

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

praskle kabely v chobotu u zadnich dveri

erikch*

tak tak-někde tam "cestou" bude nalomená izolace kabeláže a jsou pak takhle "v záběru"...Takže odplastovat+stropnici, vyndat svazek a přeizolovat...

novak106
hodnocení

No nevím ale motůrek odstřikovače je vepředu pod levým blatníkem a do 5 dveří vede pouze hadička z tohoto předního odstřikovače a mě vypadává hlavně pojistka odstřikovače elektrika z odstřikovače vůbec nevede do 5 dveří tak nevím skuste mi to vysvétlit co by mělo byt špatné v kabeláži 5 dveří.

erikch*

samozřejmě motůrek-ky(čerpadýlko)je v expanzce-jinde ani být nemůže-ou...Reakce byla na permanentně se "spouštějící" zadní stěrač...Jinak ten motorek bude nejspíš vevnitř zoxidovaný-proto i stále "vyhazuje" pojistku-takže ho rozeberte(ten plastový celodekl) a mrkněte jak je na tom uvnitř(pokud celková koroze-zahodit a sehnat jiný-můžete jakýkoli z modelů koncernu-jsou identické)

blackflamesiczi*

sorry jsem to spatne precetl a myslel jsem ze to dela sterac, asi pujdu k ocnimu*ee*

novak106
hodnocení

Moturek jsme davali taky novej to jsme udelali jako prvni.Jak rikam pojistka vypadava pouze kdyz prsi a to se s autem nemusi ani jezdit.Vecer vse funguje pres noc prsi a rano vypadava pojistka odstrikovace a jde stale zadni sterac.Problem bude nekde v kabelazi no ale kde?Abych nemusel rozebrat pulku auta.

novak106
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]