Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nestartující auto po vyjeti z myčky

Od: jonky26® odpovědí: 3 změna:

dobrý den. Rád bych se zeptal. Dneska jsem byl po zimě v myčce abych opláchl auto od soli a nechal jsem ho projet kompletním programem, včetně oplachu spodku auta a protože nemám kryt na spodku motoru tak mě nateklo do motorového prostoru a když jsem vyjel ven, tak auto nechtělo dlouhou dobu nastartovat. musel jsem ho nechat asi půl hodiny uschnout a pak se mě ho podařilo nastartovat a chvílu jelo jen na tři válce a až po chvílce jízdy a řádného proschnuti se auto rozjelo normalně. Proto se chci zeptat jestli to pro mě znamená, aby se mě toto už nestávalo, nejezdit do myčky, nebo alespon nedávat program na umytí spodku auta, nebo bych to mohl vyřešit ještě nějak jinak? Je mě jasný že problém byl v té vodě, ale znám spoustu lidí kteří program na umytí spodku taky používají a problémy nemají a myslím si že nejsem sám kdo nemá již od výrobce spodní kryt motorového prostoru a do myčky bez problému jezdí. jen ještě dodám že se jedná o vw polo roku 95. Děkuji moc za názory a odpovědi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Vůbec bych to nebral jako tragédii,namočily se kabely od svíček,po této zkušenosti si je před mytím zabalte do igelitu a je to.Když vjedete do myčky s teplým motorem,tak všechno uschne relativně brzy.

guli*
hodnocení

0x

Mám taky tuto zkušenost ze startováním po opláchnutí podvozku od soli.Není však naškodu prostříkat kontakty Kontaktolem a nebo jiným čističem kontaktů. (věřte,že k oplachování podvozku už nikdy nedošlo)

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

ja to nechavam v mycce bezet , kdyz tam jedu z benzinem a nikdy nic . Ted tam teda moc nejezdim kdyz jsem si dal takovou praci se zabahnenim jeste abych to myl.

Vazne staci koupit nove gumycky do kabellu u svicek a je klid stoji asi 1,- jedna

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma nestartuje auto

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]