Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím vás, dají se někde sehnat originální žárovky H7 od VW? je to do vw passat variant b6 Děkuji
přesně tak, koupíte si je v autotukas za cenu přes 250,-Kč za jednu bez DPH jako já a bude na nich například nápis Tungsram, kupte si normální obyčejné OSRAM-ky, sadu 2ks, případně lepší silver-light, svítí pěkně, nebo jinou značku, u Passatu 3BG je to fuk, protože plasty předních světel trpí tím že časem žloutnou, šednou, jsou plné škrabanců od kamínků atd... také mi badilo že to moc nesvítí, chtěl jsme je vylěštit ale pak jsem si v SRN koupil tuningová čirá a svítilo to super, v akci sadu asi za 250 eur ...levnější než origo hella a o hodně lepší
jde mi o to aby furt nepraskaly nějaké kvalitní s dlouhou životností,o svítivost mi moc nejde
pokud praskají zkontrolujte konektor kterým jsu připojeny kablíky na žárovku, někdy je tam špatný kontakt a žárovka může problikávat, stačí to očistit a přihnout plíšky, také se mi to stalo, ten originální má jakési odklápěcí dvířka, roztekl se tak jsem tam dal z fabie a byl klid
moje rec diody tak na parkovacky , videl jsem i dalkove pridavne led, a kdyby to na nic nebylo napsane tak bych to nepoznal
Zdarvím, je to pravda vůbec to nesvítí. Navíc při koupi obrdržíte za chvíli bonus v podobě pokuty od PČR, protože ať jsou či nejsou homologované, tak světla co máte pro ně nejsou určena.
Ty "kvalitní" - jak ty říkáš dražší vydrží tak měsíc. H7 z peny mi vydržely "napořád" než jsem auto vyměnil.
ja jednou kopil na pumpe h4 z modrym svetlem za 800,- (musel jsem je mit a hned za 5 minut bylo pozde) a po 10 km jsem za tmy jel na waring na dalsi pumpu a to byl oscram
to my skoro kazdy tyden startujeme s Informacni System Volkswagen:Pravé přední tlumené světlo vadné!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.