Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ČPK - nebyl jsem majitelem auta

Od: romanvenc odpovědí: 6 změna:

Jsem dlužníkem na povinn.ručení za období,kdy jsem auto nevlastnil.Má vůbec cenu něco dělat,když jim volám,tak je to vůbec nezajímá,kdo byl majitelem,akorát si plejtvám kredit a čas.Může mi nějak ČKP poškodit,když s ní po této zkušenosti přestanu komunikovat?Myslím si,že je to jejich problém,když si neumí zjistit na registru vozidel majitele na dané období.Já jsem majitele zjistitl,ale tu KRÁVU na telefonu to prý nezajímá.Můžu na ně podat trestní oznámení?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jo, to bude nejlepší řešení. Přestaňte komunikovat*bzum*. Nestane se celkem nic, jen u Vás jednoho dne zazvoní exekutor...*smich* Pak už se jen nebudete stačit divit*ee*.

hodnocení

0x

co jim napsat doporučený dopis, kde všechny skutečnosti uvedete?

buss
hodnocení

0x

Nevolat, napsat! Můžete si na ně stěžovat, podat trestní oznámení, postěžovat ve zpovědnici, je to na vás!

erikch*
hodnocení

0x

hlavně problém neignorovat-to je problém nás čechů,že na všechno prdíme-ono to nějak dopadne...,jenže pak jsou zase jiní češi(vyčůránci),kteří z takového přístupu profitují...TRakže dop.dopisem zaslat jakože odpor-sdělit skutečnosti a na jejich příchozí druhou výzvu(jakože"... to nelze akceptovat..." bla bla bla-prostě arogantní kraviny) opětovně stejně tak reagovat a přidat sdělení,že vše doložíte(dosvědčíte) u případného soudu...,a nashledanou...

hodnocení

0x

To byl přesně i můj přiklad...nikomu sem nic neplatil...taky nikomu nic neplať...pokud ovšem můžeš a maš možnost jim zaslat někake papíry co dokazují,že si nebyl majitelem tak to dej dohromady a zašli jim jejich kopie...pokud uznaji tvou nevinu,tak nečekej,že se ti bude někdo omlouvat...ČKP je ČKP=sou tady aby dohaněli neplatiče ale zkouši to i na slušne lidi,dřív než začnou jednat tak by si ČKP mělo ověřit naši vinu,nevinu.Ale bohužel tomu tak není,až snad nějaky ichtyl jednou ve vladě na to přijde a udělaji kroky,aby si ůřady v naší ČR nedělali co chtějí.Ovšem co po nich chtít,že?;)

doplněno 01.03.12 20:04:

raději sem dokazoval(zaslal kopie TP+kupni smlouvy) ČKP že jsem nebyl majitelem,než nedělat nic a hrat si na hrdinu

nu*
hodnocení

0x

dokazovat někomu že nejsem majitelem je jako chtít od prodavače elektro důkaz že jsem si u nich nikdy nekoupil televizi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]