Nejste přihlášen/a.
Dobrý den prosím poradte čím vyčistit váhu vzuchu? Vyndal jsem ven jen senzor nebo musím vyčistit i tu plastovou trubku?
doplněno 01.03.12 11:57:foto
já to většinou jen vystříkám čističem na brzdy a tu trubku nečistim
dřív sem to dělal opatrně jemným štětečkem a tech. benzínem
Ahoj mám ještě kontrolní otázečku váha vzuchu vyčištěna ,ale preventivně jsem auto napojil na VAG (domací ) a píše to : kod chyby 16486 4066 Měřič hmotnosti vzduchu - příliš malý signál ,na různých forech to řeší právě problém s váhou vzuchu, jak dál postupovat? Já jsem čistil jen to čidlo ne celou plastovou cca 15 cm trubku ,(nemůžu se dostat pod poslední šroub) spotřena je višší a auto i ztrácí výkon hlavně start do kopce .
No cisteni nemusi pomoci, pokud je uz vaha po smrti... Nebo muze byt problem v kabelazi, konektorech, zobrazit primo hodnotu signalu diagnostika neumi? Jestli jde o stav, kdy je hodnota nula bez zmeny nebo se meni s plynem a otackama ale jen malo...
Dobře díky ,ale jak poznám jestli váha vzuchu je funkční či nikoliv?
doplněno 07.03.12 10:52:Respektive jestli jede na plný výkon nebo jen třeba na 50 %?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.