Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyčistit váhu vzduchu

Od: iku* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den prosím poradte čím vyčistit váhu vzuchu? Vyndal jsem ven jen senzor nebo musím vyčistit i tu plastovou trubku?

doplněno 01.03.12 11:57:

foto

Jak vyčistit váhu vzduchu

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

já to většinou jen vystříkám čističem na brzdy a tu trubku nečistim

dřív sem to dělal opatrně jemným štětečkem a tech. benzínem

blackflamesiczi*

pomaha i startovaci sprej ale klasika je lih a potopit do nej na chvily

iku*
hodnocení

Díky za reakce .

iku*
hodnocení

Ahoj mám ještě kontrolní otázečku váha vzuchu vyčištěna ,ale preventivně jsem auto napojil na VAG (domací ) a píše to : kod chyby 16486 4066 Měřič hmotnosti vzduchu - příliš malý signál ,na různých forech to řeší právě problém s váhou vzuchu, jak dál postupovat? Já jsem čistil jen to čidlo ne celou plastovou cca 15 cm trubku ,(nemůžu se dostat pod poslední šroub) spotřena je višší a auto i ztrácí výkon hlavně start do kopce .

jarda3*

No cisteni nemusi pomoci, pokud je uz vaha po smrti... Nebo muze byt problem v kabelazi, konektorech, zobrazit primo hodnotu signalu diagnostika neumi? Jestli jde o stav, kdy je hodnota nula bez zmeny nebo se meni s plynem a otackama ale jen malo...

iku*
hodnocení

Dobře díky ,ale jak poznám jestli váha vzuchu je funkční či nikoliv?

doplněno 07.03.12 10:52:

Respektive jestli jede na plný výkon nebo jen třeba na 50 %?

blackflamesiczi*

nacist ziva data z ridici jednotky za jízdy v zatezi.

doplněno 07.03.12 16:15:

jinak vycisteni pomaha tak v 20% pripadu , vetsinou je v haji. Nici ji nejvice sprtovni filtry a spatne usazeny vzduchovy filtr ale odchazi i samy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]