Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odhlášení auta, které už není

Od: cenda* odpovědí: 4 změna:

dobrý den měl bych prosbu asi tak před 2lety jsem si kopil stareho favorita ,a nechal jsem ho na sebe odhlásit po 2měsících jsem zadřel motor tak jsem auto odstavil a rozebral do šrotu jak mám tet auto odhlásit když nemám ekol likvidaci a velký tp mám jen malý tp a spz děkuji za odpověd a radu pavel.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Ten velký je kde?

nu*
hodnocení

0x

Ale auto máte odhlášené, tak co chcete dál odhlašovat?

Odhlašuje se jen přihlášené auto...odhlášené auto odhlásit nelze, chápete? Odhlášené auto se musí prřihlásit, přihlášené auto lze pak odhlásit...nelze odhlašovat odhlášené...

Přihlásit znamáí zapsat do seznamu, odhlásit, ve Vwšem případě trvale znam,ená vyškrtnout ze seznamu...Co c xeznamu není, to nelze škerttat...Buď. anebo, jiná možnsot není...

olinlitomericko
hodnocení

0x

1) Pokud máš velkej+ malej techničák + SPZ (RZ) a občanku s řidičákem, zajdi na dopravák (městský úřad -odbor dopravy)

a dej to do DEPOZITU (něco okolo 400,- Kč). Většina lidí to tak vyřešila, když svýho miláčka rozřezali do šrotu a nejednou

nebyla ekolikvidace.

2) V Teplicích směrem na Duchcov na konci města u vlakových kolejí (Severní Čechy) zaplatí i za auto (za železo) a daj ti

Ekolikvidaci a po dohodě (i finanční) si myslím že ti tu Ekolikvidaci daj i v jiných "autovrakáčích". Stačí se dohodnout a mít

velkej+ malej techničák + 2xSPZ (RZ) a občanku. To vyjde asi o stovku dráž...

nu*

depozit znamená auto a registrovaného rovozovatele dočasně vyřadit ze seznamu, jak chceš vyřadit ze seznamu auto a provozovatele, když tam nejsou zapsáni?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]