Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motor nechce táhnout

Od: kejmilos® odpovědí: 12 změna:

Zdravím mechaniky,špekulanty:)prosím o rady,názory,zkušenosti.Vlastnim Rencka Megana rv 2003 1,9dCi... (momentálně jej nabízím k prodeji)

Mám dvě otázky?

1.Mám problém s motorem.Auto se bezproblemu nakopne,motor běží,ale při pridáni plynu nema motor dostatečný vykon,tah a jde pouze do 2500 otáček a konec.Samozřejmě při jízdě vůz nemá patřičnou sílu pro normální jízdu.Veškere hadice sem překontroloval,zkratka veške mozné netěsnosti,vyměněn olej,filtry,žhavičky,prostě ty nejjednodušší věci ,protože nema chuť auto rozebírat.Dle mechaniku je turbo v pořádku.Tak nevim kde může byt zakopany pes*nevi* a proto sem jej nabídl i prodeji za rozumnou cenu,aspoň si to myslím:)(to je ma druha otazka?)

2.na kolik byste si cenili vůz k prodeji v takovem stavu?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

V tomto stavu je 9let starý Megan neprodejný.Jinak s motorem může být tolik závad,že to nikdo odoka nepozná.Já mám na takové poruchy mechanika,opravdu dobrého.Spraví všechno.Pokud jste poblíž Brna,nasměruji vás.Má servis a dělá Rencky.

erikch*

může to být od váhy vzduchu(což je sranda) až po "vyběhaný" motor bez tlaků-a to už je pomalu na vyhození a instalaci jiného... P/rostě zkuste to tam nechat za ty tři pětky a uvidíte-s cenou jde vždy jít dolů...

hodnocení

váha v pohodě:)

stirecek*
hodnocení

0x

a jak jsou na tom vstřikovače?

hodnocení

vstřiky v pohodě*nevi*

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

tohle me delal nejakej ventil na palivo nebo tak nejak uz si nevzpomenu ale oprava par korun, diagnostika zivech dat to ukazala ale za boha si nevzpomenu mam za to ze byl na strne u prevodovky ale nevim na 100%

dobrak*
hodnocení

0x

Je to docela fešák,já bych to nechal spravit ,může to být nějaká prkotina za pár tisíc a zase může sloužit :)

hodnocení

pokud si dobře vzpomínám tak diagnostika ukazuje něco jako na...přetlakovy ale nevim co dál*nevi*

blackflamesiczi*

vemte kod chyby a kouknete na nejakem renault klubu bude to nejakej ventil

axlik*
hodnocení

0x

Hezkej :) hned bych ho bral :) taky si myslím, že to bude nějaký pitomý čidlo, to napáchá škody dycky...

pepis*
hodnocení

0x

Každopádně začít s diagnostikou a co se týče ceny tak za tyto peníze se určitě prodá.

doplněno 29.02.12 22:36:

A co výfuk neni někde ucpaný?

hodnocení

chlapi diky za postřehy,někdy tu píšete i o věcech to kterych sem nekoukal...třebas ucpany výfuk...prosim pokud mate jeste někaky napad tak pište,ja si je proštuduju a udělam si závěr...fakt díky;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]