Nejste přihlášen/a.
Zdravím mechaniky,špekulantyprosím o rady,názory,zkušenosti.Vlastnim Rencka Megana rv 2003 1,9dCi... (momentálně jej nabízím k prodeji)
Mám dvě otázky?
1.Mám problém s motorem.Auto se bezproblemu nakopne,motor běží,ale při pridáni plynu nema motor dostatečný vykon,tah a jde pouze do 2500 otáček a konec.Samozřejmě při jízdě vůz nemá patřičnou sílu pro normální jízdu.Veškere hadice sem překontroloval,zkratka veške mozné netěsnosti,vyměněn olej,filtry,žhavičky,prostě ty nejjednodušší věci ,protože nema chuť auto rozebírat.Dle mechaniku je turbo v pořádku.Tak nevim kde může byt zakopany pes a proto sem jej nabídl i prodeji za rozumnou cenu,aspoň si to myslím
(to je ma druha otazka?)
2.na kolik byste si cenili vůz k prodeji v takovem stavu?
V tomto stavu je 9let starý Megan neprodejný.Jinak s motorem může být tolik závad,že to nikdo odoka nepozná.Já mám na takové poruchy mechanika,opravdu dobrého.Spraví všechno.Pokud jste poblíž Brna,nasměruji vás.Má servis a dělá Rencky.
Každopádně začít s diagnostikou a co se týče ceny tak za tyto peníze se určitě prodá.
doplněno 29.02.12 22:36:A co výfuk neni někde ucpaný?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.