Nejste přihlášen/a.
Ahoj, prosím vás chci si koupit auto který málo žere nevíte jaký? díky
Ono jde taky o to, jaké auto si představujete - jestli to má být auto na dojíždění do práce převážně v jednom člověku, nebo rodinný parník, či dokonce něco sportovního. Taky dost zleží na způsobu používání - je rozdíl, jestli denně najedete 300-500 km, nebo jestli popojíždíte od lídlu k poště a zpět. Krom toho - spotřeba paliva je pouze jeden z výdajů na auto a jeho provoz.
Zkuste upřesnit.
Tak to je blbost. U auta s takhle slabým motorem věčně rveš plynovej pedál do podlahy, aby to jelo, a pak to žere jak tank. Viz kamarádova Fabia 1,2... žere víc než můj medvěd 2,2
nalož do litra 4 lidi a spotřeba bude skoro dvojnásobná... bohužel je to tak.
Zatímco jsem jezdil s litrem pohodově za 7 litrů, přes prázdniny jsem jezdil s plným autem lidí průměrně za 11. To se u silnějšího motoru prostě nestane.
doplněno 08.12.12 19:33:pokud chce jezdit opravdu levně, tak buď benzína tak 1.4-1.6 s přestavbou na LPG nebo rovnou nějakého diesela.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.