Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autodily Starline

Od: rewind odpovědí: 18 změna:
Zdravím, chci se zeptat Vás, zkušenějších, mechaniků a lidí z branže, kteří v tom opravdu lítají... Co si myslíte o autodílech Starline? Jsou to jen zažité bludy na základě pravidla co je levné to je šunt? Nebo jsou opravdu k ničemu? Moc Vás prosím o seriozní odpověď, ne přestřelku názorů... Moc děkuji :)

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

lebnej ksunnt co cekate, kazdej prodejce ma svoji levnou znacku, kupte si lozisko od starline a do mesice kupujete dalsi . Tot moje zkusenost , od kelly beru pomerne hodne a starline nikdy

hodnocení

0x

VN kabely ve favoritu není problém makaj uš 3léta

baterie ve favoritu 5let žádný poblém

baterie opel vectra B velkej malér odešla po roce uznali reklamaci

pakny na zadku u feldy pohoda brzdí zato lanovody ruční brzdy sou na nic sou delší a nejde doladit ručka prasátka felicie zadní brzda 2 roky pohoda jen maličko bylo třeba dopilovat díry v plechu aby šli uchytit

jinak za mě tuto značku jen když de auto z domu

olinlitomericko
hodnocení

0x

laciné, ale kvalita nic moc, určitě ne důležité díly na autě

olinlitomericko

DODATEK: ložiska zásadně od firmy SKF

erikch*

trošku zaoponuji-ložiska kol(na svá auta)jedině Ruwille(němci)-ta jediná opravdu vydrží(měnil jsem jich už desítky a taky zprvu experimentoval se značkami)...I SKF tolik nevydrží...A co se podvozkových komponentů týče-volil bych Febi,Delphi,silentbloky třeba Moog...Starline jsou dobrý na auto co jde akorát z baráku-vesměs životnost kratší-je to ale zas za jinou cenu...Ale zas na druhou stranu-dával jsem si jednou axiální táhlo řízení Starline (na jiné bych musel čekat do druhého dne)a drží dodnes...(druhej rok) Takže v kostce-díly Starline jsou levnou alternativou-pokud odejdou -člověk s tím tak nějak počítá,pokud drží-je to příjemné překvapení...Horší to je obráceně-koupíte značku a za chvíli odejde-to nejen nas..re,ale i zamrzí...

nu*
hodnocení

0x

no někdy je těch více značek v podstatě jeden výrobek, jen se jmenuje jinak, liší se to jen samolepkou nebo obalem, já mám autobaterii starline a nejsou s ní problémy

axlik*
hodnocení

0x

Měl sem lanko spojky starline, po 2000km ruplo! Ale má na tom i dost zavinění ta špatná spojka co tam byla :D v dalším autě mám starline autobaterku a ta valí jak ani varta nejela :)

tr

Zdravím, Starline obecně nedoporučuji, dělali jsme na dílně a nebrali jsme tyto díly. Jako náplň do ostřikovačů a chladiče budiž, to je ok(vyzkoušeno).

Ale termostaty, vodní pumpy, ložiska,lana, bůh ochraňuj při koupi brzdových dílů. Kotouče praskají a vlní se a destičky, od těch odpadává třecí vrstva hned po prvních kilometrech a celkový dojem je, že je lepší brzdit nohou.

Jinak autobaterie také dobré, když má člověk štěstí, tak si koupí přebalenou Vartu, ano je to tak.

P.S.: DOufám, že něco neprofláknu, ale tyto díly jsou hojně používány při opravách v autobazarech a při rychlých prodejích, kdy člověk chce udělat dojem. Ono, to akorát vyjde, člověk řekne dám Vám záruku 2 měsíce a pak to začne.

sedmicee*

musím souhlasit se vším s panem TR, osobní zkušenost, například ložiska kol prosinec 2009 měněny a po třech měsících ko

nu*

je mi jasné, proč jsi neměl peníze na pojistku, když si kupuješ stará auta do kterých se musí vrážet peníze*smich*

sedmicee*

Nu ale no tak, tímto to fak není, tohle byla oprava pro borca, který si dovezl díly starline, já na tu značku radši ani nekoukám. *fn*

blackflamesiczi*

s loziskama starline mam luxusni zkusenost, koupil jsem ho do fiata tipo seedici (bylo jedine dostupne ten den) a vyndal jsem ho z krabicky a ono se rozpadlo na kousky. Jinak co si myslet treba o cepu za 100,-

TR...nic neproflakneš,pokud se najde někdo kdo použiva STARLINE pro prodej auta proč ne...to je obchod...pokud někdo použije STARLINE a naučtuje zakaznikovy jako kvalitu tak je to fušer,ktery na to tak i tak brzo dojede;)

blackflamesiczi*

takovy servisy tu uz dlouho nebudou, doufejme

doplněno 28.02.12 22:11:

jinak starline je nejznamejsi , ale elit i stangl maji take podobnou svoji znacku jedna je s nejakym italskym nazvem a druhou si nepamatuji ale stejnej sunt akerat nazev pusobi jinak

thoms

to seš pěkná pi.a pac tyto dvě značky se nadaj srovnavat! starline nebrat! jedine nejaky prkotiny, ale vetsi a dulezitejsi veci tak např. SKF, Febi atd...

isover
hodnocení

0x

Naprosty šumt...tyto díly sou použivany bazary(popř.servisy) pro rychle a levne opravy vozů k dalšimu provozu na kratkou dobu,připadě do doby než je vůz prodan...kvalita dílů=drahší=lepši investice pro vaš vůz a pocit z dobre prace...pokud vite že budete vůz vlastnit dobu dele než 2 roky,tedy obdobi mezi novou STK tak doporučuji tyto díly nepoužit,samozřejmě vše taky zaleži na vašich finančních možnostech;)

jarda3*
hodnocení

0x

Zas tak neprehanejte, obcas to taky koupim, protoze o vikendu nic jineho nesezenu, a zadny problem. Rozvody bych nebral ale filtry v aute mam ;)

tr

Tak na filtr vzduchu a oleje bych se o této značky vykašlal také, protože filtry začínají u UFI a výše.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]