Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dodělání paketu na auto pro horší cesty

Od: rene* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.

Je vůbec možné dodělání paketu pro horší cesty? Mám Š. Fabii I Combi. Jestli ano, na kolik to cca vyjde?

Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Dobrý den, Mám OII 1,8 TSI před FL s paketem pro špatné cesty z výroby. Je pravda, že jsem auto nakonec objednal v Rakousku, ale i v Česku bylo možné v konfigurátoru paketpro špatné cesty objednat. Přikládám výpis z konfigurátoru ze dne 3.2.2008, kde je paketpro špatné cesty za příplatek 5.300,- Kč.

Ad 1 a 2) má delší pružiny a tlumiče pérování s odlišnou charakteristikou.

Ad 3) má plechový kryt motoru

Ad 4) má kryty spodních ramen zadní nápravy včetně příchytných klipů a ochranné návleky na brzdovém potrubí a lanovodech ruční brzdy, které zabraňují nadměrnému opotřebovávání působením jemných částeček písku, štěrku nebo hlíny. Dále je vůz vybaven přídavnými plastovými ochrannými díly chránícími nejvíce exponovanou spodní hranu podvozku.

Ad 5) zvětšení světlé výšky je v důsledku delších pružin.

: Dekodér výbavy a Dekóder VIN

Konfigurace Fabia/...

Konfigurace_Octav/...

doplněno 27.02.12 15:54:

Na Fábii to bude snad cenově levnější.

rene*
hodnocení

Nebo jakým způsobem by šel vůz za ,,levno" o něco zvýšit?

blackflamesiczi*

podlozky pod pruziny nejsou problem udelat za par korun a ochrana motoru okolo 2000,- z dobryho materialu. ME to na meho exe stalo 3000,- ze 5mm ocele z drzakama pridavnych chladicu navijaku a vypalenyma napisama (musel jsem to mit) a vydrzi to naraz sutru ne vode v 50km/h bez poskozeni

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]