Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škoda Felicie cukání

Od: standanp odpovědí: 5 změna:

Dobrý den chtěl bych se zeptat, co může dělat, když př běžné jízdě dám nohu z plynu a auto jde mírně do leva, při sešlápnutí plynu jde mírně do prava. Mam pocit jako kdyby to dělalo jen na pravé straně. Jako kdyby tam bylo něco volného nebo něco chybělo. Koukal jsem ale nic jsem neshledal. Díky za rady nerad bych aby mi něco za jízdy upadlo.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pecenkav*
hodnocení

0x

Geometrie a nebo pridrena brzda, ale to by se prehrival naboj kola. Nech si poradne zmerit tu geometrii.

doplněno 27.02.12 08:42:

Taky by to mohla byt jedna predni guma sjeta vic, nez ta druha a nebo i rozdilny vzorky.

Koukni na ty gumy a podle toho castecne poznas i tu geometrii.

standanp
hodnocení

Auto je asi měsíc po geometrii. kouknu na pneu ale prohazuji poze předni zadní

destiny*
hodnocení

0x

Zkuste kouknout na pružinu, jestli není prasklá. Měl jsem zhruba stejný problém a byla prasklá...

destiny*
hodnocení

0x

Zdravím, už jste přišel na závadu?

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

silentblok ramene, nebo povoleny silentblok motoru ci prevodovky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]