Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nesviti kontrolky + nejdou budiky

Od: onnndraaa® odpovědí: 8 změna:

Při zapnutém klíčku zapalování (poloha kdy maji svitit kontrolky na palubovce) ,se zadna z nich nerozne.Nastartovat jde ale pri jizde nefunguje ani otackomer, budiky- tlak oleje, teplota, benzin. Jedine co funguje jsou kontrolky- vystrazny trojuhelnik, otevreni dveri, blinkry, dalkova svetla a budik km/h. Zajimalo by me kde by mohl byt problem? Predtim mi to delalo ze nekdy ty kontrolky naskocily a potom zase ne ,a takhle nastridacku ,az prestaly jit uplně.
Pojistky jsem prochazel a vizuelne vypadaji v poradku, je mozny ze pojistka muze byt vadna a nemusi to jit poznat vzhledově? Dal mě napada ,spatna kostra ,ale kde? nebo studeny spoj -ten by se taky asi tezko hledal? Nebo vadna spinacka(ale pri otoceni v poloze kdy maji svitit ty kontrolky ,funguje napr vetrak tak nevim) a nebo to muze byt ridici jednotkou nebo nejakym relatkem?
Předem dekuji za rady.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

vyndal bych palubku a skontroloval konektory očistil a napružil kontakty a když už to bude venku koukl bych na všechny žárovičky

taky bych koukl jestli na desce neni nákej studenák či přepálený spoj

hodnocení

palubovku jsem mel venku ,vzadu na ni jsou jsou ,dva konektory ,pripominaji paralelni port , kontakty vypadaji dobre a ciste ,asi bych mel jed od toho portu na druhy konec a zkouseckou zkusit jestli prochazi stava? ale bude to asi docela problem ,je to tam celkem zmatek s temi draty pod dou palubokou ,vsechno spleteny dohromady

doplněno 18.03.12 19:39:

zdravim ,tak jsem vcera jel a zniceho nic mi ty kontrolky i budiky zacali fungovat ,ale bouzel jen na chvili .Jinak mi to dela to že pri otočeni klicku do polohy startovani vidim obcas jak vsechny kontrolky probliknou na mene nez 1 sec. .Myslite ze bude problem nejspis ve spinacce? dale me napadlo jeste ze by mohla byt chyba v RJ protoze vlastne vsechny tyto kontrolky a budiky co nejdou jsou rizeny ridici jednotkou? Dekuji za odpoved

hodnocení

0x

co náké info o značce vozu a její motorizaci?

hodnocení

Mitshubishi Eclipse GS 2.0 , r.v. 1992, Motor 4G63

hodnocení

0x

nefunguje nic? na 99% špatná kostra, hledal bych urvaný drát přímo u budíků

hodnocení

to bude teda tezke to najit ,a jestli to tim bude, nevim jestli to nemam radsi dat nejakymu autoelektrikaři ,ale radsi bych se to pokusil jeste opravit sam nez vyhazovat penize

jestli víš jak oddělat přístrojovku, aby ses dostal k budíkům a zase ji složit, zkusil bych to sám. Jinak někomu, kdo tomu rozumí

jareek*

Než do toho začneš šťourat tak raději ještě zkontroluj pojistky!

*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]