Nejste přihlášen/a.
Dobrý den rádcové,
moje Škoda 105 na první otočení naskočí, vypnu-li motor nebo dojedu-li do místa určení a později chci opět startovat, nic. Čím by to mohlo býti? Děje se to po druhém startu, pokud nejedu více než několik hodin tak motor naskočí. Ale představa neustálého roztlačení mě děsí, díky za vaši radu. Bizon
Je to už hodně dlouho co jsem vlastnil Škodovku. Takové typické problémy jsou,ohlé víko karburátoru důvod hodně přitažený šroub krytu filtru vzduchu. Karburátor rozebrat víko změřit na rovnost třeba dlouhou stranou šuplery. rovnal jsem to svěrákem podládáním desetníku Nové těsněni dát pod víko.Vadný nebo volný elektr ventil u karburátoru. Musí při zapínáni zapalováni cvakat.,ale ještě ho skontrolovat zda ventil je funkční odšroubovat a skusit zda táhlo se dobře pohybuje. dobře utáhnout,Jinak staré a jízdou zahřáté svíčky mohou dělat problémy.Může to být i benzínem,levný nekvalitní,nebo voda v benzínu. Odtranit jde Velfobinem.Změnit dodavatele. Loni jsem koupil levný benzín do sekačky a nastaly takové problémy. po výměně za jiný sekačka opět jela bez problému.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.