Nejste přihlášen/a.
Zdravim ,
muzete mi prosim nekdo poradit jak se spravne nazyva takova ta stribrná nehorlava ohebna roura? Mej jsem to v motoru na proudeni horkeho vzduchu ale nevim kde to ted sehnat ani jak se to jmenuje dekuji za odpoved.
muzete mi prosim nekdo poradit jak se spravne nazyva takova ta stribrná nehorlava ohebna roura? Mej jsem to v motoru na proudeni horkeho vzduchu ale nevim kde to ted sehnat ani jak se to jmenuje dekuji za odpoved.
1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení
norbert*
0x
To je zajímavá otázka,stříbrná roura na horký vzduch:co to je za motor?horký vzduch,to snad je tryskový motor,horký vzduch může jít od výfukového potrubý,tamje kousek bud pleten é ohebné /hadice/ nebo peschlové hadice,na topení kde jde teplý vzduch jsou hadice PVC u starších aut jsou AL pešlovky.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]