Nejste přihlášen/a.
dobrý den , z důvodu nedostatku financí,který mi zabranuje koupit nový stroj za 30-40 tisíc tak musím shánět na aukru.Rozhoduji se mezi těmito dvěma kompresory: aukro.cz/...
a nebo aukro.cz/...
druhý kompresor vypadá v horším stavu ,taky mu chybí kolečko a sací filtr a elektrika bude asi taky nutná předlat,ale je silnější a má 300l nádobu , ktežto ten druhý jen 150l
který byste brali vy?
orlika , ja si na nej nemuzu stezovat , a pri natlakovani na 9 atm a nizkotlake pistoly je 150l bez problemu pouzitelnech
ano ja mam ten samej a nizkotlakem jsem v klidu striknul explorera na asi 5 nafoukaní (ex je pomerne velkej 8kg barvy)
doplněno 24.02.12 10:48: hlavne neznam nikoho kdo by na orlik nadaval a kdo by ho dobrovolne prodal pokud si nekupoval vetsi kvuly extermni spotrebe vzduchu. Hlavne dily vsude a nenarocnej na udrzbu ja na nej skoro 3 roky nesahl jedine co vim ze tam je a dvere jsou zahazene sudy a podobne
Já bych také asi zvolil ten druhý, navíc když prodejce nabízí i možnost vyzkoušení. U toho prvního nic takového nenabízí a navíc píše, že rukou jde bez problému protočit. To by ale taky mohlo znamenat, že je vyběhaný a vzduch by při kompresi podfukoval kolem pístů a tím by nedokázal dodat množství vzduchu, jaké je předepsané pro tento typ.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.