Nejste přihlášen/a.
Dobre odpoledne,
nedavno se mi u auta rozbil plastovy kryt od ovladani prednich okynek a zpetnych zrcatek. Motorek i vse ostatni je v poradku, potrebovala bych sehnat jen vrchni plastovy kryt a kolecko na ovladani zrcatek (asi se smejete, ale netusim jak se tyhle veci spravne jmenuji V servisu mi rikaji, ze se to koupit neda, ze bych musela koupit cele ovladani vcetne motorku, coz se mi samozrejme nechce, kdyz funguje. Netusite nekdo jestli je mozne tyhle male plastove casti nekde koupit? Predem diky moc!
Co to je za auto?
Spousta automobilu ma fan stranky, kde byvaji i burzy a mno lidi tam nabizi nejruznejsi veci, ktere maji navic, zbyli jim po bouracce a podobne. Divila by ste se, co vse lze takhle sehnat. Tak se kouknout po takovyhle strankach. Staci do googlu zadat nazev vaseho vozu.
Pokud samozrejme napisete typ vozu i sem, jiste se najde i nekdo, kdo doporuci konkretni stranky.
Dalsi moznost podivat se na autovrakoviste, ktere se specializuji na vas typ vozu. Jestli nemate nejakou exkluzivku, tak takove vrakoviste urcite bude. Zase se staci podivat pomoci googlu.
Posledni moznosti je vyrobit si to treba z lamina. Jiste to neni zadny velky dil a lidi, ktere maji zkusenosti s laminovanim je vsude dostatek. A vysledek ani nemusite poznat. Respektive si povrchovou upravu provedete podle sveho vkusu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.