Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej auta-je vedeno na puvodni jmeno manzel

Od: chosearmando odpovědí: 7 změna:

Zdravim,

chtěl bych se zeptat: Prodáváme auto a je vedeno na původní jméno manželky, které měla před svatbou. Stačí, když se napíše smlouva na nové jméno manželky? Nebudou s tím na dopravce problémy? Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

1x

se změnou majitele budete muset provést odhlášení na nového majitele, a to do 10 dnů, na úřadu v obvodu kde manželka trvale bydlí, předtím budete muset do registru zapsat změnu příjmění manželky, což se mělo udělat do 10 dnů od vzniku změny...poté bude nový majitel zapssán do mezikolonky velkého Tp a dklady mu předáte s autem, zěmna příjmení - 50,- Kč, odhláška na nového majitele - O,- Kč

1jara*
hodnocení

0x

Dobrý den, neměl by být problém změnit jméno v registru a až po tom uvažovat o prodeji.

buss
hodnocení

0x

Proč si lidi dělají problémy a proč nezavoláte na Odsa, nebo se tam zastavit a popovídat si s milými dámami?

buss, Vy přeci dobře víte, že na úřadech často neporadí. Zde většina poradců poradí. Jsou i tací, co neporadí, páč neví...

buss

No ono přijít na úřad řka někdo mi řekl, že... Než tam jdu se podívám na zákon, pak si poslechnu co oni řeknou, pokud se mi to nezdá nech mi tedy řeknou podle čeho mám tu povinnost o které mi tvrdí, že ji mám. Popř. tedy jak to udělat, vždy to šlo. Většinou rozhodnutí jen oprásknou a nová věc je zaskočí.
Zrovna tak jako se opírat o noviny, int a j... a tím operovat, to není zákon. Ten se jim musí ocitovat.

jarda3*

Tazatel ale nechce na toto tema psat disertační práci, chce jen prodat auto :-P

grem
hodnocení

0x

"dopravce" je jedno co máte ve smlouvě tam nic neukazujete, ale zbytek postupu tedy hlášení úřadu je tak jak psal nu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]