Nejste přihlášen/a.
Teď se po tom hodně jde, ty přední mám tmavší než mají být, poradí mí někdo jak je snadno odstranit, děkuji za odpověď.
Jde to DOCELA dobře žiletkama. Kdy ji jakoby nakrojíte a táhnete. Je to dost o zručnosti, já ji stáhla na dvakrát a přítel ji stahoval po kouskách, je fakt, že nám na oknech zůstalo lepidlo a ne málo, prostě celý okno, jednolitá vrstva.
Myslím, že jsme to drhli nějakým benzinem asi za 100,- v tescu... a to cca. 1,5 hodiny a stejně je u spolujezdce ještě nedodělaný kousek... No co, aspoň nám už za to páni policisti nehrozí pokutou... Taky nám ale zůstal vždycky kousek folie v místech, kam jsme se nedostali... pokud nechcete řešit takové problémy a být přiotrávený z benzínu, tak bych se zeptala někde, kde ty folie lepí, určitě Vám poradí odborněji.
Tak jsem nakonec použil horkovzdušnou pistoli. Sejmout folie šlo celkem snadno (přední škla cca 10-15 min. Ale to poje...ý lepidlo, to jde snad jen toulenem a aji tak je to drbačka.
staci i benzin nechat pusobit a pak hadrem drhnou az se udelaji zmolky a pak nednou nacisto, ja parkrat sundaval nekvalitni folie a to byl masakr vubec nesly dolu nevim co to bylo za lepidlo
benzín právě nemůžeš nechat působit, ten hned vyprchá, toulenovej čistič a pak furt namáčet a čistit dokola, jediný co jsem ještě nezkusil jsou Cif a podobný přípravky třeba na nádobí atd. ale to je asi blbost
technickej v tehle teplotach co jsou nevyprchá tak rychle pokud neni sklo horke , a nastrikat rozprasovacem silnou vrstvu a je to folii jsem sundaval opravdu hodne , protoze na sve auta davam jem brushol a ne ty levne tak je musim pokazde sundat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.