Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemohu nastartovat auto

Od: fenny odpovědí: 3 změna:

Mám takový problém. Mám lancii deltu 1994. Auto má novou hlavu, pístní kroužky, chladič a teď nedávno jsem tam dával palivové čerpadlo, sič nějaké levnější, ale od fiatu, za nějakých 1700 i s prací. Startér a rozvody byly měněny zhruba před rokem a něco. Baterka asi před půl rokem. Dneska jsem chtěl nastartovat a auto jak by blaflo a pak nic. Ani přes nabíječku na rychlostart nechytlo. Furt to dělá ttttttt blaf a nic. A furt takhle dokola. Nevíte co s tím? Nevím si s tím rady. Popř. co bych měl zkontrolovat. Díky moc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

axlik*
hodnocení

0x

Svíčky, přívod paliva?

celp*
hodnocení

0x

A co řídící jednotka?

kdokoliv*

tttttt blaf a nic = tak to mě opravdu pobavilo, ale takové tttttttt blaf a nic můžou dělat přeházený kabely na svíčky ovšem předpokládám, že fáro do dnes jezdilo. A těch závad a i příčin proč to nejde nastartovat může být více ale zase mé oblíbené víčko rozdělovače - to je po čem bych šel jako první - přesně takto to u prasklého, mokrého, nebo starého víčka dělá to trefné ttttttt blaf a nic.*ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]