Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolisani otaček-Felicie-

Od: miirak odpovědí: 2 změna:

Ahoj.Mam Feliciji 1,3 MPí. Na volnoběh mi kolisaji otačky 1500 až 2300 a nebo drži na 2000. i když se motor zahřeje tak nic se nezmění.Vyčistil jsem škrtici klapu, ale je to bezezměn:( Poradte prosim čim to muže být nebo na co ještě kouknout.nebo to mam hned zavest do servisu...?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

0x

Při jaké příležitosti se to stalo? (zničeho nic?) Kolik má najeto (aspoň údaj na tachometru)? Bez plynového lanka to také tak vysoko drží?(stačí vytáhnout segerovu pojistku s bovdenu a trochu ho zasunout na klapce, aby se svěsilo lanko). Je možné, že potenciometr, který snímá polohu klapky je vydřený (jeho odporová dráha s uhlíku) a dává špatné údaje. Ještě bych to skusil bez vzduchového filtru nastartovat. Klapka se čistila jak? (Jen se stříkala čistícím sprejem do ústí, nebo byla dole a celá kompletně očištěna?).

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

zkusit zakladni nastaveni ale pochybuji ze to te klapce pomuze, jinak bacha obcas jsem u feldy vydel to ze klapka odrovnaka listu a RJ po delsi dobe co blbla

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]