Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mlžení skla

Od: mlzeniskla odpovědí: 5 změna:

Koupil jsem si již druhou utěrku proti proti zamlžení skel v autě ale bez učinku obě byly bez učinku protože nebyly napušteny látkou která zabranuje zamlžení skel poradte mi co mám použít?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petula00*
hodnocení

0x

Utěrku je potřeba použít pokud je sklo ještě suché.Při vlhkém skle je to už neúčiné.

ahasver4*
hodnocení

0x

olejshop.cz/...

Co zkusit tohle?

axlik*
hodnocení

0x

Mě byla taky neúčinná, pak sem se jednou naštval a na sklo plivnul, rozetřel to tou utěrkou a od té doby se nezamlžilo :D (používaj to potápěči na brýle tak jsem zkusil :D) jinak co takle ofuk na sklo? :)

hodnocení

0x

Napuštěná utěrka by se měla používat tak, že se nepatrně navlhčí a sklo se s ní otře. Napuštěná látka se tak na něj nanese, takže s tím plivancem to bylo ok *smich* Jinak jsem teď do auta pořídil odvlhčovací sáček, vytáhne z prostředí přebytečnou vlhkost. Rodiče měli před mrazy v autě dost vlhko, i navlhlé koberce pod koberečky, sklo orosené zevnitř, i když auto stálo. Mráz pak kreslil na oknech. Teď když polevil, dali sáček do auta, a okna nejsou už ani orosená. alfachem.cz/...

Na právě zadýchaná okna ale tak rychlý nebude :)

Mlžení skla

Před pár dny jsem si pořídil tento sáček,ale nikde jsem se nedočetl,při jaké teplotě by měl být v mikrovlnce regenerován,máte to vyzkoušené?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]