Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dne 21.11 2012 jsem si koupila od soukromého prodejce auto (fabia 1.2) za 70 000,- Kč. Po 14 dnech mi odešlo servo (posilovač řízení) mám právo na vrácení peněz za celé auto nebo jen na opravu předem děkuji.
záleží na tom co máte napsaný v kupní smlouvě já vždy psal že neručím za vady způsobené provozem vozu abych měl klid jinak si myslím že z něj nic nedostanete můžete se soudit možná i vyhrajete vše bude na dlouho a bude vás to stát hodně ůsilí nervů a peněz možná by stálo za to vzít náky 2 silový pracovníky a pánovi skusit domluvit.
navíc koupě tohoto vozu neni zrovna štasný nápad HTP-hromada technických problémů
já bych sehnal jiný servo nechal to přehodit a skusil se s dotyčným podělit o náklady
Pokud se nejednalo o smlouvu o smlouvě budoucí, pak je tato od počátku neplatná, protože nelze datovat smlouvy do budoucna! . Vy vrátíte auto ve stavu v jakém jste jej převzala a protistrana Vám vrátí celou uhrazenou částku. Pokud vrácené auto nebude v původním stavu, může prodejce požadovat uvedení do původního stavu nebo náhradu za způsobené škody v penězích.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.