Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Mám možnost koupit Peugeota 607 levně ale má najeto 400tis!Auto jezdí supr furd táhne ale nevím jestli mám jít do toho jinak je to vzhledově super autíčko
podle mého názoru záleží na tom, kolik na tom chcete ještě najezdit. Pokud do 20 000 tisíc takto vzít můžete, pokud třeba chcete jezdit denně více km např. 100 a více, bál bych se poruch.
pár tisíc bych stim najezdil.Nechal bych si to tak max půl roku.Mužu ho mít za 25000 od známýho.Právě tedkon scháním auto tak do 35000.Co koukám tak do těch 35000 jsou skoro samý felcky a tak .Tadyto se stim nedá srovnávat.Přemýslel sem že až bych měl 607 že bychh jí dal na aukro třeba by se vydražila za dobrý peníze
Jsme tak bohatí, abychom kupovali levné věci?
doplněno 19.02.12 17:26:Koupíte levně, auto které chcete. Obratem budete potřebovat peníze, aby auto vůbec mohlo na silnici.
Záleží na ceně, zde se dá ale předpokládat, že vozidlo najelo tyto km poměrně v krátké době což znamená, že jezdilo větší vzdálenosti a proto bude v tomto směru i méně opotřebené oproti méně km za delší dobu. Neumím se zcela vžít do situace takové vozidlo koupit ale na druhou stranu se dá předpokládat, že jestliže, jak píšete auto jezdí dobře a i v těchto mrazech dobře startovalo tak bych se toho tolik nebál = zde opravdu záleží na té ceně aby měl člověk pocit, že když se po dalších sto tisících rozsype tak aby si netrhal vlasy za špatnou investici. Zde je třeba také zvážit vyšší pov. ručení ale i spotřebu. Určitě mrkout na to ještě s někým kdo tomu alespoň trošku rozumí.
rok výroby a cena? těch km bych se zas tolik nebál pokud to nehulí nežere olej,vodu, drží teplota nák se nehoupe volnoběh necuká to a víte kdo stim autem a jak jezdil a jak?
je třeba počítat stím že je to vůz vyší kategorie a jakákoliv investice do něj nebude z nejlevnějších navíc je to automat a 3 litr nepudeš stim pod 10l na 100km
omrkni stav nenech se ukolíbat hezkym zevnějškem aby se stoho nevyklubala náká finanční sebevražda
cena 25000 r.v 2002.Je to můj dobrý kamarád co má Peugeota ale chce něco s menším obsahem a rodinný bude za pár měsícu táta.Počíta že to bude papat dost ale já stejně jezdím 15km do práce denně
Aspoň není přetočení. Tisíce aut mají 300 tis a více a lidi to netuší! Bežně se auta stáčejí ze 350 tis na oblíbených 131 000!
bohužel češi až fanaticky hledí na najeté kilometry-místo aby hlavně řešili reálný tech.stav auta...Díky tomu je poměrně rozšířená praxe "stáčení"(prostě ostatní nabízí jiným,to co chtějí-auto do 100 000 km,ale všichni tak nějak tušíme,že třeba u 8letého a více je to blbost) Nicméně-3.0V6 je neutahnatelný motor-navíc velkému motoru odpovídá i masívní podvozek(ten u Fabie HTP nenajdete)-přesně na ty naše tankodromy u nás...A ještě poznatek-soused si jel minulý týden koupit Audinku do Benešova a zkusil autozoom.cz/... odhalili spousty kravinek(za pár tisíc)na co by on sám těžko přišel -no a ukecali asi 17 tisíc,kde je člověk najde,že...Takže pokud nemá člověk fakt svého dobrého známého(mechanika,servisáka,a samozřejmě sám není kovaný v oboru)-tak tohle má pro spousty lidí smysl...
no ale já bych to nebral ani omylem, kvůli spotřebě jak tank a kvůli výši ručení a ceně dílů . . . . pro Vaši potřebu seženete mnohem lepší káru byť dražší = např. oktávka v benzínu ne moc stará 1.6tka ideál. Ten peugeot je krásný, ale podle mě totím končí... a já jsem spíš praktik. můj názor.
A co koupit auto od duchodce nebo nekoho?proste ne z bazace,to je maly riziko pretoceni tachace nebo ne?
to je podle mého názoru také mýtus, který přežívá a z hlediska techniky není dobrý: Důchodce: auto věčně v garáži, málo jezdí, jezdí povětšinou krátké trasy =se studeným motorem, ve výfuku a pod. kondezuje věčně doda, auto se vesměs pořádně neprotáhne, pak ani pořádně nejede - netáhne, nezná co je to rychlost, pořádné nakrmení motoru. Dobrým příkladem jsou auta co se s nimi jezdí třeba na delší dovolenky na jih (itálie, chorvatsko). Ty umí opravdu dobře jezdit a hltat kilometry se slušnou spotřebou. Auto po důchodci, který jej vytáhne z garáže 1x za 14 dní a ujede 20km je podlě mě nic moc koupě. Samozřejmě vůz co jezdil denně náš nejslavnější tankodrom zvaný D1 taky není nejlepší. můj názor, auto má jezdit a ne se"opečovávat", má se jistě pravidelně servisovat.
Já bych se toho vůbec nebál, zvléště když je to od kamaráda, takže se určitě dá vysledovat historie toho auta. Já jsem koupil taky staršího meďoura a jsem spokojený. Motor 3.0 je i po tolika kilometrech bez problemu. Nejhorší průšvih by byla vadna automaticka převodovka. Doporučuji ihned tam vyměnit olej a po vypuštění starého oleje se velmi pozorné podívat, jestli ve vaně nejsou hlinikové piliny! Pokud tam jsou tak to auto neber, protože automat ma doslouženo. Bohužel v tom případě budeš muset uhradit výměnu oleje, ale určitě se to vyplatí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.