Nejste přihlášen/a.
asi to tak stejně dopadne, ale přece jenom kdyby to šlo nějak vymyslet nebo kdyby stačilo ČKP dokázat, že vozy v odhlášce nebyly provozovány
Tak vidíte, pokud jste nikdy nebyl majitelem, ale jen zprostředkovatelem služby, nikdy jste nebyl ani neměl být zapsán k uvedeným autům v registru vozidel jako majitel-provozovatel, nikdy Vám nevznikla povinnost cokoliv platit.
Tak vysvětlujete, prokázat opak musí ČKP.
Ano i bazaristé, prodejci aut mají mít auta pojištěna. Víte jak je to u nás, neznalost zákona neomlouvá. Dotázek, jak poteciální kupci mohli auto projet? Nebo to bylo na výstavu, sbírka? Pak na co přepis na sebe?
nebyl jsem uplný bazarista. Měl jsem to při zaměstnání jako hobby. Ale v dnešní době se ojetá auta špatně prodávají, tak jsem živnost zabalil. Jo potenciální kupující když byly, tak jsem měl převozní značky, které se použily (ty byly pojištěny)
Kamarádce přišlo něco podobného na jedno už dávno zlikvidované auto zaplatit za dva roky zpětně 25.000kč, tak začala obvolávat pojišťovny jestli by se s tím nedalo něco dělat a v jedné pojišťovně se paní chytla a nabídla ji životní pojistku, ale zároveň i antidatování povinného ručení, tudíž ty peníze nezaplatila ČKP, ale ještě za ně dostala alespoň nějaké protiplnění a ta pojistka byla asi poloviční. Popisuji situaci, která se stala cca před měsícem, v případě zájmu můžu zkusit zjistit podrobnosti. Nicméně si umím představit, že pracovníci prostě schání produkty, kde se dá a konkurenční boj je neúprosný.
doplněno 17.02.12 23:57:Ještě jsem zjistil, že to byla Česká pojišťovna a uzavřeli to od roku 2009 zpětně, tedy do sms zprávy mi napsala, že obnovili. Nicméně musela k tomu uzavřít ještě úrazové pojištění, aby paní za přepážkou měla čárku. No nic zkusil bych obvolat pojišťovny, antidatují se i horší věci a taky to prochází.
Hmm a jak to antidatovala? To může vložit do systému staré datum? Že by to neměli ošetřené? Být jí, tak se třepu, aby na takové šachy nikdo nepřišel. Co na to nové datum ČKP?
Ale to je nepodstatné pro ČKP, byl jste OSVČ. No vidíte a jiní jak je tady psáno o rady, se chtějí dát do bazarování. To můžete dělat i dále, ale nepřepisovat na sebe. Jenže převozní se píše až při prodeji, né? A původní majitel odhlašoval pojistku? Asi ano. Takže tam byla prodleva.
původní majitel odhlásil pojistku a auto odhlásil na mě. Já auto nepřihlašoval - bylo pouze moje zboží (nákup, prodej). Převozní značky se dávají ty papírové při prodeji, ale k tomu si musí uzavřít kupující pojistku. Jinak já měl takové ty plechové převozní značky - ty byly pojištěny, ale pak jsem se dozvěděl, že se s němi stejně nemělo jezdit pokud to bylo už jednou v ČR přihlášeno.
Plechové převozní značky lze použít na vozidlo které má RZ již přidělené,namontují se na původní RZ a je možné takto provádět zkušební jízdy toto říká vyhláška a takto je běžně používají servisy.
Co jsem se vyptával, tak právě myslím, že by se neměly používat, když má auto původní. ČKP tím tím raději nechci argumentovat, že jsem měl převozní plechové trvale manipulační značky.
Vyptávat se odborníků v hospodě, nebo si sednout na zadeček ke sbírce zákonů a prostudovat si vyhlášku o registraci , to je velký rozdíl.
K ZRZ trvale manipulačním se sjednává povinné ručení, na kategorii M1 a N1 maximální možná částka.Pak není důvod při provozování platit něco navíc. Myslí se tím zkušební a manipuilační jízdy mimo soikromé autobazary nebo pozemky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.