Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ČKP - pokuta

Od: dvorka03* odpovědí: 3 změna:

Zdravím všechny, mám problém s pojištěním- pokutou od ČKP. Dostal jsem od otce starou Škodu 1000 MB, já ji celou dobu (víc jak 3 roky) pokouscích restauroval a samozřejmě zapoměl na pojištění. Je to moje vina, ale nevím jak teď z toho ven. Škodovka je po celou dobu v garáži, je tam propadlá STK, takže do depozitu mi to asi nevemou. Pojištění jsem si už sjednal, na jaře bych měl už konečně vyjet, ale z takovou ji budu muset prodat, protože pokud budu muset zatlatit pokutu, tak na to nemám a je to v pytli. Na ČKP jsem volal, ale ono tam mají ty své kolonky a jsou velmi neochotní. Jde z toho vůbec nějak vybruslit.

Děkuji za případně věcné odpovědi, těch moralizujících jsem si už vyslechl doma dost.

Dvorka 03

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Telefonem tyto věci určitě nevyřešíte, tam kdykoliv kdokoliv je velmi neochotný, ale zkuste osobní schůzku. Možná se řešení najde.

hodnocení

0x

Dvorka, vždy se najde řešení...

, skype: milancukrar, ICQ 55180641

nu*
hodnocení

0x

Tak já jako další moralizující s Vás ptám, aby jste laskavě svůj dotaz upřesnil a jasně uvedl odpovědi na tyto 2 otázky:

1.) provedl jsze zákonem předepsaný evidenční úkon a zaregistroval jste škodovku na sebe? Pokud NE, jak jste mohl být obeslán Českou kanceláří pojistitelů?

2.) Kdy a zda vůbec jste byl s dokaldy a značkami na dopravním úřadu se žádostí o dočasné vyřazení a který prosťáček Vám řekl že s propadlou technickou aurto dočasně vyřadit nelze?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]