Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny, mám problém s pojištěním- pokutou od ČKP. Dostal jsem od otce starou Škodu 1000 MB, já ji celou dobu (víc jak 3 roky) pokouscích restauroval a samozřejmě zapoměl na pojištění. Je to moje vina, ale nevím jak teď z toho ven. Škodovka je po celou dobu v garáži, je tam propadlá STK, takže do depozitu mi to asi nevemou. Pojištění jsem si už sjednal, na jaře bych měl už konečně vyjet, ale z takovou ji budu muset prodat, protože pokud budu muset zatlatit pokutu, tak na to nemám a je to v pytli. Na ČKP jsem volal, ale ono tam mají ty své kolonky a jsou velmi neochotní. Jde z toho vůbec nějak vybruslit.
Děkuji za případně věcné odpovědi, těch moralizujících jsem si už vyslechl doma dost.
Dvorka 03
Tak já jako další moralizující s Vás ptám, aby jste laskavě svůj dotaz upřesnil a jasně uvedl odpovědi na tyto 2 otázky:
1.) provedl jsze zákonem předepsaný evidenční úkon a zaregistroval jste škodovku na sebe? Pokud NE, jak jste mohl být obeslán Českou kanceláří pojistitelů?
2.) Kdy a zda vůbec jste byl s dokaldy a značkami na dopravním úřadu se žádostí o dočasné vyřazení a který prosťáček Vám řekl že s propadlou technickou aurto dočasně vyřadit nelze?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.